Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban a dezvaluit cum au loc negocierile cu parlamentarii PSD

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban a dezvaluit cum au loc negocierile cu parlamentarii PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD. continuă pe România Liberă

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - .

Ludovic Orban face marele anunt: Ne-am inteles aproape cu toate partidele. Acest guvern va trece de votul din Parlament

Ludovic Orban sustine ca in urma negocierilor a ajuns la un acord politic cu toate formatiunile din opozitie si considera ca noul guvern va trece de votul din Parlament. Negocierile au decurs bine, ne-am.

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Ludovic Orban, pregatit in caz ca cineva ii va boicota guvernul. Strategia va functiona!

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit ce strategie va pune in aplicare, in caz ca va fi nevoit, daca cineva va dori sa ii boicoteze guvernul. Declaratia acestuia a venit in mod surprizator, adaugand ca au fost stabilite chiar mai multe strategii pentru a-i mobiliza pe parlamentari. Premierul desemnat o vede ca pe o stare de .

LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va angaja discutii si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu toate porcariile facute in ultima perioada.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

Ludovic Orban reclama masurile luate de PSD: Totul este blocat. Avem de-a face cu ramasitele de Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni ca totul este blocat, reclamand ultimele masuri luate de Guvernul Dancila. La ora actuala, totul este blocat. Avem de-a face cu ramasite de Guvern,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )