Libnet.ro
UNICEF

16:00

Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus: Bucurestiul nu se inchide

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus: Bucurestiul nu se inchide

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, face declaratii de presa, de la Vila Lac 1, unde se afla in izolare. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus, de la ora 18 LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, urmeaza sa faca declaratii de presa, de la Vila Lac 1, la ora 18.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Florin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirus. Comandantul nu paraseste linia frontului

Decizia premierului desemnat Florin Catu de a se retrage cu putin timp inainte de votul de investitura din Parlament este un gest de mare responsabilitate, sustine liderul deputatilor PNL, Florin Roman. El spune ca a fost decizia PNL, pe principiul ca nu se schimba comandantul in timpul razboiului, iar Ludovic Orban este cel care are experienta sa gestioneze aceasta situatie de criza provocata de coronavirus.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

in plina criza coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov si-a dat demisia

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, Ramona Ionescu, si-a dat demisia, in plina criza de coronavirs, dupa ce presa locala a scris ca decizia acesteia a venit in urma unei sedinte la Consiliul Judetean.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )