Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, fotografiat in timp ce fuma cu masca de protectie sub barbie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, fotografiat in timp ce fuma cu masca de protectie sub barbie

Premierul Ludovic Orban a fost fotografiat, astazi, in timp ce fuma cu masca de protectie sub barbie. Fotografia a fost publicata pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan si a devenit in scurt timp virala. continuă pe Antena3

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Consilierul lui Ludovic Orban, reactie uluitoare: Raceala e mai grea decat coronavirus

Virgil Guran a facut afirmatii uluitoare! Consilierul lui Ludovic Orban a minimalizat simptomele infectarii cu noul coronavirus, dar si efectele pe care COVID-19 le poate avea asupra organismului. Declaratii incredibile facute de consilierul lui Ludovic Orban Virgil Guran, deputat PNL, a participat la o conferinta in Dambovita, unde a facut cateva declaratii considerate de unii .

Ludovic Orban: E o miza uriasa sa eliberam Bucurestiul de dominatia incompetentei si coruptiei PSD-iste. PNL si USR-PLUS au 55% din optiunile alegatorilor (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aratat increzator ca alianta PNL-USRPLUS formata a nivelul Bucurestiului va castiga alegerile locale din 27 septembrie si va inlocui administratia actuala a PSD. Orban.

Surpriza uriasa! Cine va fi noul premier al Romaniei. Ludovic Orban va fi demis la final de august (SURSE)

Inca de la inceputul guvernarii lui Ludovic Orban si al sau Guvern III, opozitia a tot cautat variante de suport in parlament pentru a depune o noua motiuune de cenzura si de demitere a acestuia. Surse apropiate, au declarat in aceste zile, ca noua motiune de cenzura depusa de PSD va trece cu majoritate de .

LUDOVIC ORBAN: Economia este pe trend de revenire

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca economia Romaniei este pe trend de revenire.

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

LUDOVIC ORBAN: Azotatul de amoniu depozitat in Portul Constanta este contractat si va fi transportat la destinatie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Craiova, fiind intrebat daca stie ca la Constanta este depozitata o cantitate foarte mare de azotat de amoniu, ca substanta este contractata si va fi transportata la destinatie, iar din informatiile pe care le are sunt respectate masurile de siguranta.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )