Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

B1 B1,
Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

Liderul PNL, Ludovic Orban ii transmite un mesaj clar premierului Viorica Dancila inainte de motiunea de cenzura. Mesaj pentru VVD: 237 233, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara,. continuă pe B1

DOCUMENT Motiunea de cenzura a PNL Ludovic Orban: Avem 237 de semnaturi si discutam cu inca 10 parlamentari

Ludovic Orban sustine ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, si sunt in discutii cu inca 10 parlamentari. Din punctul meu de vedere, exista toate sansele ca aceasta motiune de cenzura sa fie adoptata si Viorica Dancila sa se intoarca ca simplu cetatean, a declarat seful PNL. Numele motiunii de cenzura initiate de PNL este Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent.

Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca sunt peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, care cel mai probabil va fi depusa luni. Negocierile se vor finaliza in.

Motiunea de cenzura, semnata de 237 de parlamentari. Ludovic Orban (PNL): Numarul de voturi va fi si mai mare. Viorica Dancila o sa redevina un simplu cetatean (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca Opozitia se bazeaza pe cel putin 237 de voturi la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, in conditiile in care majoritatea absoluta din Parlamentul.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca toate semnaturile pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila vor fi stranse in aceasta saptamana, urmand ca in acest interval de timp s.

Ludovic Orban: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate.

Serban Huidu, mesaj pentru Carlas Dreams si artistii de peste Prut: Bre gata, ce e mult strica. Iar voi sunteti in exces.

Serban Huidu s-a saturat de artistii din Republica Molodva ale caror piese sunt promovate la posturile de radio si televiziunile din Romania. Carcotasul de la Prima TV a lansat un atac dur la adresa mai multor cantareti de peste Prut care sunt foarte indragiti la noi in tara. Nici casele de productie si radiourile nu .

Marcel Ciolacu, mesaj pentru pesedisti: Motiunea nu trece! Oricate perdele de fum vor mai ridica in perioada urmatoare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca motiunea de cenzura nu va trece. Ciolacu spune ca este mai usor ca PNL sa stranga semnaturile necesare pentru depunere decat sa convinga parlamentarii sa o si voteze. Declaratia lui Ciolacu apare in contextul in care liberalii sustin ca trei parlamentari PSD ar fi semnat pentru demersul impotriva Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )