Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca sunt peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, care cel mai probabil va fi depusa luni. Negocierile se vor finaliza in. continuă pe Antena3

Orban anunta ca s-au strans deja peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, anunta ca a reusit sa stranga peste 233 de semnaturi din partea parlamentarilor pentru depunerea unei motiuni de cenzura, acesta fiind numarul de voturi care ar putea duce la caderea Guvernului. Orban spune ca sunt antamate discutii cu 240 de parlamentari care ar semna motiunea.

SURSE B1.RO: PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, au declarat pentru B1. ro surse politice. Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, ar fi nevoie de cel putin 233 de voturi. in aceste.

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

DOCUMENT Motiunea de cenzura a PNL Ludovic Orban: Avem 237 de semnaturi si discutam cu inca 10 parlamentari

Ludovic Orban sustine ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, si sunt in discutii cu inca 10 parlamentari. Din punctul meu de vedere, exista toate sansele ca aceasta motiune de cenzura sa fie adoptata si Viorica Dancila sa se intoarca ca simplu cetatean, a declarat seful PNL. Numele motiunii de cenzura initiate de PNL este Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent.

Orban anunta ca a strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura si ca o va depune luni: Viorica Dancila o sa plece ca simplu cetatean

Presedintele liberal Ludovic Orban a anuntat miercuri ca pana acum a strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura si ca se afla in discutii cu inca alti zece parlamentari, printre care si de la PSD. Acesta a adaugat ca ar urma sa o depuna saptamana viitoare.

Ludovic Orban: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate.

Subiectele zilei: Airbnb si Booking ar putea fi interzise in Romania prin legea turismului; Au inceput jocurile de culise pentru motiunea de cenzura: doi deputati PSD tradeaza. Noua alesi ai Opozitiei trec de partea Guvernului

Propusa Comisar pentru Transporturi, Rovana Plumb este cel mai lenes europarlamentar roman. La patru luni de la preluarea mandatului, Plumb are activitate zero in Parlamentul European. Da, am auzit, cica e super misto sa lucrezi la ei! Despre companiile unde angajatii buni stau mai mult de trei ani. A devenit Romania employee-driven mai mult decat customer-driven?.

Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

Liderul PNL, Ludovic Orban ii transmite un mesaj clar premierului Viorica Dancila inainte de motiunea de cenzura. Mesaj pentru VVD: 237 233, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara,.

Surse PNL: Motiunea de cenzura a fost semnata de peste 233 de parlamentari Cand va fi depusa la Parlament

Liberalii au strans peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura prin care vor sa darame Guvernul Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse parlamentare. Potrivit acestora cei care sustin demersul PNL sunt parlamentari ai USR, UDMR, PMP, Pro Europa, deputati si senatori neafiliati, precum si deputati ai minoritatilor.

Tariceanu anunta ca pentru motiunea PNL au semnat 238 de parlamentari, din care 20 de la ALDE: Asta inseamna ca trece

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, marti, ca Opozitia are in prezent 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, dintre care 20 sunt parlamentari din ALDE. in momentul acesta, stiu ca sunt 238 de semnaturi, fata de cele 233 necesare. Din partea noastra, au fost 20 de semnaturi. ) Asta inseamna ca trece, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )