Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ludovic Orban: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca sunt peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, care cel mai probabil va fi depusa luni. Negocierile se vor finaliza in.

Orban anunta ca a strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura si ca o va depune luni: Viorica Dancila o sa plece ca simplu cetatean

Presedintele liberal Ludovic Orban a anuntat miercuri ca pana acum a strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura si ca se afla in discutii cu inca alti zece parlamentari, printre care si de la PSD. Acesta a adaugat ca ar urma sa o depuna saptamana viitoare.

Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca toate semnaturile pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila vor fi stranse in aceasta saptamana, urmand ca in acest interval de timp s.

DOCUMENT Motiunea de cenzura a PNL Ludovic Orban: Avem 237 de semnaturi si discutam cu inca 10 parlamentari

Ludovic Orban sustine ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, si sunt in discutii cu inca 10 parlamentari. Din punctul meu de vedere, exista toate sansele ca aceasta motiune de cenzura sa fie adoptata si Viorica Dancila sa se intoarca ca simplu cetatean, a declarat seful PNL. Numele motiunii de cenzura initiate de PNL este Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent.

Motiunea de cenzura, semnata de 237 de parlamentari. Ludovic Orban (PNL): Numarul de voturi va fi si mai mare. Viorica Dancila o sa redevina un simplu cetatean (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca Opozitia se bazeaza pe cel putin 237 de voturi la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, in conditiile in care majoritatea absoluta din Parlamentul.

Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

Liderul PNL, Ludovic Orban ii transmite un mesaj clar premierului Viorica Dancila inainte de motiunea de cenzura. Mesaj pentru VVD: 237 233, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara,.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Surse: Motiunea de cenzura intra pe ultima suta de metri. Va fi depusa luni la Parlament. Orban: Estimez 18-19 voturi de la ALDE

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis liberalilor ca motiunea de cenzura va fi depusa luni, 30 septembrie. Calin Popescu Tariceanu i-a primis 22 de voturi de la ALDE, insa Orban se bazeaza pe 18-19, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Fara voturile ALDE, motiunea nu trece.

Orban incearca sa evite tradarile la motiunea de cenzura: Cei mai multi parteneri sunt de acord sa fie un vot la vedere, astfel incat sa nu fie niciun dubiu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca motiunea de cenzura va fi depusa cat de curand, dar ca nu poate avansa o data, pentru ca trebuie consultate toate cele sase formatiuni care o sustin. Orban a mai spus ca opozitia ar putea vota la vedere la motiunea de cenzura.

UPDATE Motiunea de cenzura ar putea fi depusa pe 30 septembrie. Orban: Obiectivul nostru este sa depasim cifra de 233 de semnaturi.. ALDE a anuntat ca a semnat motiunea

Motiunea de cenzura initiata de PNL ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare, pe 30 septembrie, potrivit unor surse politice. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a evitat sa dea un termen, precizand insa ca documentul va fi depus la Parlament cat mai curand posibil si ca obiectivul liberalilor este acela de a strange peste 233 de semnaturi care sa asigure astfel debarcarea Cabinetului Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )