Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban la MAI:Politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban la MAI:Politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze

Premierul Ludovic Orban a atras atentia marti, la Ministerul Afacerilor Interne, ca politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este sa inceteze Mecanismul de Cooperare si Verificare intr-un timp cat mai scurt posibil si a afirmat ca.

Ludovic Orban: Prima sedinta de investitura boicotata in 30 de ani Ce masuri propune premierul desemnat si ce mesaj a avut pentru fiecare partid din Parlament (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, in debutul sedintei de investitura din plenul reunit al Parlamentului, ca PNL si partidele ce vor sprijini noul cabinet trebuie sa readuca Romania pe un.

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Ludovic Orban, FOC si PARA la investirea lui Vela la Interne: DEMITERI pe banda rulanta la MAI

Premierul Ludovic Orban s-a dezlantuit la instalarea in functia de ministru de Interne a lui Marcel .

Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis un mesaj de felicitare in limba romana noului premier Ludovic Orban. Contez pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul interesului si unitatii europene, mai subliniaza Tusk.

Primul eveniment la care participa Ludovic Orban, in calitate de premier: Inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5

Premierul Ludovic Orban va participa, miercuri, la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5, la Uzina Mecanica Bucuresti, anunta Biroul de presa al.

Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

Ludovic Orban a fost felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier. intr-un mesaj adresat liderului liberal, Merkel ii transmite felicitari pentru asumarea functiei de.

Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

Premierul Ludovic Orban a negat, marti, zvonul potrivit caruia il va propune pe europarlamentarul Siegfried Muresan pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Nu confirm aceasta stire. Vom.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )