Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Ludovic Orban: N-am gasit pe nimeni in Guvern. Oamenii sa inteleaga ca suntem in serviciul cetateanului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: N-am gasit pe nimeni in Guvern. Oamenii sa inteleaga ca suntem in serviciul cetateanului

Ludovic Orban, noul premier, a declarat in prima sedinta oficiala a Guvernului ca este o prioritate sa se schimbe ritmul de lucru si ca este important sa fie demarata procedura de curatare a. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

Ludovic Orban: N-am gasit pe nimeni in Guvern. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri

Ludovic Orban, noul premier, a declarat in prima sedinta oficiala a Guvernului ca este o prioritate sa se schimbe ritmul de lucru si ca este important sa fie demarata procedura de curatare a.

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

Avem un nou guvern, condus de Ludovic Orban. Filmul aparitiei sale

Foarte bun discursul lui Ludovic Orban de prezentare al noului Guvern. Diagnoza clara pe fiecare domeniu si masuri realiste propuse. Fara cuvinte pompoase si cu cifre clar explicate.

Ludovic Orban: Nota de plata a cheltuielilor nesabuite ale fostului Guvern nu trebuie pusa pe spinarea mediului privat

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, miercuri, ministrului de Finante, Florin Citu, sa pregateasca rectificarea bugetara si sa analizeze situatia rambursarilor de TVA, mentionand ca nota de plata pentru.

Ludovic Orban: Ordonanta pentru comasarea unor ministere, pe agenda sedintei noului guvern -UPDATE

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca ordonanta de urgenta pentru restructurarea Guvernului este in lucru, iar aceasta va fi adoptata in cursul zilei, in prima sedinta oficiala a Executivului.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Ludovic Orban, in Parlament: PSD lanseaza numai minciuni gogonate si incearca sa sperie oamenii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca are in vedere modificarea actelor normative care au avut efecte negative in economie, precum OUG 114. Vom incerca modif.

LUDOVIC ORBAN: Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere

Premierul Ludovic Orban anunta, reluand afirmatiile facute in sedinta de Guvern, ca a inceput deja sa semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dand ca exemple deciziile de eliberare din functie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Nastase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului in rezerva Marian Tutilescu. Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere, a afirmat primul ministru.

Guvernul Ludovic Orban are miercuri prima sedinta oficiala. Pe ordinea de zi, restructurarea Executivului. Iohannis participa la sedinta - UPDATE

Cabinetul Ludovic Orban se intruneste, miercuri, la ora 12. 00, in prima sedinta oficiala, informeaza site-ul oficial al Guvernului. Executivul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o OUG privind veniturile minerilor, in conditiile in care peste 70 de mineri ai Salinei Ocna Dej sunt blocati in subteran. UPDATE Presedintele Klaus Iohannis va participa la sedinta de Guvern, la invitatia prim-ministrului Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )