Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban: Ne pregatim pentru boicotul din partea PSD

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Ne pregatim pentru boicotul din partea PSD

Presedintele liberalilor Ludovic Orban a declarat, vineri, la sediul PNL, ca propunea sa, in calitate de premier desemnat,este ca marti sa aiba loc audierile ministrilor in comisie, iar miercuri votul de i. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa rezolvam rapid stricaciunile facute de PSD

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat joi ca Partidul National Liberal vine sa preia guvernarea intr-un moment foarte dificil pentru tara, noul executiv fiind pus in situatia de a rezolva rapid aproape toate stricaciunile care au fost facute de guvernarea PSD si, mai mult decat atat, sa puna bazele unor reforme solide care sa duca la modernizarea si la dezvoltarea Romaniei.

Ludovic Orban a dezvaluit cum au loc negocierile cu parlamentarii PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD.

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

Ludovic Orban, catre ministri propusi: Nu suntem primiti cu aplauze si laude. E o asteptare mare din partea romanilor sa reparam stricaciunile PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban si-a avertizat ministrii ca greul abia acum incepe. `Venim intr-o situatie dificila. Nu ne asteapta aplauze, aprecieri, laude. E o asteptare mare din partea romanilor pentru cei.

Ironii din partea premierului desemnat. Comparatia intre PSD si PCR

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat marti ca decizia privind stabilirea salariului minim n.

LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va angaja discutii si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu toate porcariile facute in ultima perioada.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Cine este Ionut Stroe, propus Ministru al Tineretului si Sportului in cabinetul Ludovic Orban

Ionut-Marian Stroe este propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de Ministru al Tineretului si Sportului. Nascut pe 23 septembrie 1979, Stroe este deputat, reprezentand judetul Dolj, din partea Partidului National Liberal.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Viorica Dancila, o noua gafa: L-a incurcat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei

Viorica Dancila a facut, joi, o noua gafa, in timpul unui discurs sustinut in fata membrilor PSD din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, incurcandu-i numele lui Ludovic Orban cu cel al premierului ungar Viktor Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )