Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nicusor Dan: Spitalele din Bucuresti au tot ce le trebuie, dar suntem la limita cu resursa umana

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan: Spitalele din Bucuresti au tot ce le trebuie, dar suntem la limita cu resursa umana

Nicusor Dan a declarat, vineri, ca spitalele din Bucuresti au tot ceea ce au nevoie pentru a functiona in ritmul impus, fiind vorba in acest caz doar la dotarile unitatilor medicale. Primarul general e, insa, ingrijorat de lipsa resursei umane, fiind nevoie de medici care sa aiba grija de bolnavii din ATI. continuă pe Antena3

Nicusor Dan: Sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana cand rata de incidenta va scadea sub 3

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca este de acord ca scolile din Capitala sa ramana inchise si sa functioneze online pana cand rata de incidenta a noilor cazuri de COVID-19 va ajunge sub nivelul de 3.

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei.

Nicusor Dan, despre o criza financiara la Primaria Municipiului Bucuresti: Exista o datorie curenta de 4 miliarde de lei

Nicusor Dan a declarat marti ca cea mai grea problema de la Primaria Bucuresti este criza financiara: Exista facturi intregi si drepturi care n-au fost platite. La o estimare grosiera exista o datorie curenta de vreo 4 miliarde de lei.

Nicusor Dan a depus juramantul si este oficial noul Primar General al Bucurestiului

NicusorDan a depus joi juramantul de primar general al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a validat mandatul, respingand toate apelurile formulate impotriva sa.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

In cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus juramantul si a preluat functia de edil. Nicusor Dan le-a solicitat bucurestenilor sa aiba rabdare, pentru ca orasul se confrunta cu trei mari.

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima .

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

CAPITALA ARE UN NOU PRIMAR GENERAL Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan

Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, ieri, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz. Decizia instantei este definitiva, iar la prima sedinta de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, noul primar general va depune juramantul de investitura in functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )