Libnet.ro
UNICEF

13:01

LUDOVIC ORBAN: Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permite situatia tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permite situatia tarii

Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care il permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem, a aratat premierul Ludovic Orban, in mesajul transmis joi de Ziua internationala a varstnicilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, de Ziua varstnicilor: Cei mai multi dintre ei inteleg ca pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un gand bun si recunostinta parintilor si bunicilor nostri, cu prilejul Zilei internationale a persoanelor varstnice. in mesajul sau, premierul.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

Ludovic Orban: in Romania nu sunt bani ca sa cresti pensiile cu 40%. Este cinism si ticalosie sa-ti bati joc de oamenii in varsta

Premierul Ludovic Orban a vorbit in emisiunea de marti seara Dosar de Politician de pe B1 TV, despre modificarile aduse de PSD la Ordonanta de rectificare bugetara, inainte de alegerile locale. Liderul.

LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 la nivelul Capitalei este sub 1,51. 000 locuitori, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca autoritatile se raporteaza la datele de la Evidenta Populatiei care indica 2,2 milioane de locuitori la nivelul Bucurestiului.

Ludovic Orban: CNSU decide luni daca reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior nivelului din Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) care va stabili reintroducerea unor restrictii pentru tarile care au nivelul de infectare superior pe ultimele 14 zile nivelului din Romania.

Record de cazuri COVID-19. Urmeaza inchiderea restaurantelor? Raspunsul premierului Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca asistam la o crestere a numarului de infectari zilnice cu coronavirus deoarece, in ultimele saptamani, s-au reluat mai multe activitati, deci nivelul de.

Ludovic Orban: Copilul este expus celui mai mic risc de infectare la scoala, sub supravegherea profesorului. E mai riscant atunci cand este liber (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, desi inca este prematur pentru o evaluare referitoare la nivelul de raspandire a infectiilor cu noul coronavirusin scoli, deocamdata nu exista o crestere.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul de organizare a alegerilor locale: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru modul in care a organizat alegerile locale de duminica, alaturi de AEP si celelalte institutii implicate. Marea bomba me.

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

Ludovic Orban, reactie transanta dupa fraudarea alegerilor: Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Tensiunile in cadrul PSD ating cote maxime, iar Gabriela Firea incearca din rasputeri sa faca dreptate. Noaptea trecuta a fost una de mare suspans, dupa ce au fost publicate imagini video in care membrii USR-PLUS au fost surprinsi sustragand saci sigilati cu voturi. Dupa multe acuzatii si razvratiri, a venit momentul premierului sa-si spuna parerea .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )