Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban: S-au micsorat amenzile, dar vom aplica amenzile! Autoritatile vor fi prezente in teren

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: S-au micsorat amenzile, dar vom aplica amenzile! Autoritatile vor fi prezente in teren

Premierul cere amenzi si prezenta insistenta asupra unor legi in teren pentru cei care nu respecta regulile prevazute de starea de alerta. Ludovic Orban a cerut autoritatilor sa vegheze asupra respectarii masurilor impuse. continuă pe Antena3

Orban le-a cerut autoritatilor de control sa fie extrem de prezente in teren: S-au micsorat amenzile, dar le vom aplica

Premierul Ludovic Orban a avertizat, luni seara, ca vor urma amenzi pentru cei care nu respecta masurile starii de alerta, publicate astazi.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima. Avem toate instrumentele legale, inclusiv amenzile, pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de guvern de luni, ca autoritatile dispun de toate parghiile necesare pentru a aplica amenzi, in contextul starii de alerta generata de epidemia de.

Ludovic Orban: incepand de marti vor curge amenzile. Terasele raman inchise

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, dupa sedinta la care a participat la sediul MAI, ca toate institutiile abilitate vor fi de luni incolo pe teren pentru aplicarea legii.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca Guvernul va reglementa, probabil, dupa data de 1 iunie, conditiile in care va fi deschis sezonul estival din acest an.

Ludovic Orban: Sustin un plan de sprijinire a sectorului cultural Guvernul anunta ca va fi analizata reluarea spectacolelor in aer liber, in prima etapa, in functie de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, noi discutii cu reprezentantii artelor spectacolului, pe tema sustinerii domeniului cultural, afectat si el de criza declansata de epidemia de coronavirus. Autoritatile au.

PSD, lectie de cum se poarta corect masca de protectie pentru premierul Ludovic Orban

Social-democratii au sustinut o conferinta de presa, marti, iar la inceputul acesteia i-au aratat premierului Ludovic Orban cum se poarta corect masca de protectie.

ORA GUVERNULUI - ORA RAFUIELII POLITICE IN PARLAMENT Premierul Ludovic Orban, scos la tabla de deputati

Prezenta premierului Ludovic Orban in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, in urma convocarii depusa de Pro Romania, s-a transformat intr-o rafuiala politica intre acesta, pe de o parte, si Victor Ponta si Marcel Ciolacu, pe cealalta parte.

Ludovic Orban: Pregatim un plan de reconstructie economica pe baze sanatoase

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va pune in practica un plan care sa se bazeze pe prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )