Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: in urmatorii sapte ani, Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie

B1 B1,
Ludovic Orban: in urmatorii sapte ani, Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie

In cursul zilei de duminica, premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania se va bucura de oportunitati fara precedent in istoria sa, urmand sa beneficieze de fonduri importante de dezvoltare. in. continuă pe B1

Ludovic Orban: in urmatorii sapte ani, Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie

In cursul zilei de duminica, premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania se va bucura de oportunitati fara precedent in istoria sa, urmand sa beneficieze de fonduri importante de dezvoltare. in.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

Sansa unica pentru Romania in Europa. Tara noastra va avea oportunitati nemaiintalnite in istorie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie, in urmatorii sapte ani. Romania, forma fara fonduripana acum. Tara noastra va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie Romania a incheiat un exercitiu bugetar anterior, din perioada 2007-2013, cu un grad de absorbtie .

Ludovic Orban: Romania va beneficia in urmatorii cel putin sapte ani, daca nu si mai mult, de oportunitati pe care nu le-a mai avut in ultima perioada

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca Romania este o tara din ce in ce mai atractiva pentru partenerii internationali. in al doilea rand, spune el, tara noastra va beneficia de finantare cum nu a .

LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz.

Perspective economice pozitive anuntate de catre Ludovic Orban: Romania este pe locul 3 in Europa

Perspectivele economice sunt foarte bune pentru Romania, spune Ludovic Orban. in timpul pandemiei, tara noastra nu a fost retrogradata de agentiile de rating, a mentionat premierul. Economia Romaniei este.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Este exclusa revenirea la starea de urgenta!

Premierul Ludovic Orban a confirmat azi ca starea de alerta va fi prelungita in Romania, ca urmarea .

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )