Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban, de Ziua Romaniei: Este un nou moment crucial al destinului nostru

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban, de Ziua Romaniei: Este un nou moment crucial al destinului nostru

Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa ramana uniti pentru d. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

LUDOVIC ORBAN: Astazi este un bun prilej sa reflectam asupra exemplelor de unitate din istoria noastra

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis marti, cu ocazia Zilei Nationale, ca astazi, cand ne vedem nevoiti, din cauza pandemiei, sa marcam Ziua Nationala fara parade, defilari si alte evenimente intrate in traditie, este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra. El indeamna sa privim contextul actual ca pe un nou moment crucial al destinului nostru, pe care il putem depasi cu bine dand dovada de coeziune si maturitate sociala.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA BUCOVINEI: Responsabilitatea noastra este sa-i asiguram un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul

Premierul Ludovic Orban transmite, astazi, un mesaj de Ziua Bucovinei si subliniaza responsabilitatea de a asigura acestei regiuni un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban in 2017: Traseismul politic trebuie oprit, este o grava deteriorare a democratiei. Una vorbeste, alta fumeaza!

Ludovic Orban de azi este o cu totul alta persoana. Ideal ar fi ca omul sa-si pastreze principiile, nu sa le schimbe in functie de pozitia atinsa in ierarhia sociala. Iar cand persoana are o functie inalta in stat, luat exemplu de o parte a cetatenilor, lucrurile sunt cu atat mai grave. Ce sa creada tinerii care se uita la faptele premierului Romaniei, cand vad mutatii in principii si ziceri de la un an la altul?.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Orban: Ziua Nationala fara parade si defilari e un bun prilej sa reflectam. Uniti putem salva vieti si invinge virusul

Ziua Nationala este sarbatorita astazi fara parade si defilari din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind un bun prilej sa reflectam la exemplele de unitate din istorie, sustine premierul Ludovic Orban. in context, el afirma ca doar prin eforturile unite putem salva vieti si invinge virusul.

Orban, Ziua Nationala: E un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis marti, cu ocazia Zilei Nationale, ca astazi, cand ne vedem nevoiti, din cauza pandemiei, sa marcam Ziua Nationala fara parade, defilari si alte evenimente intrate in traditie, este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra.

Ludovic Orban: Analizam redeschiderea pietelor de Craciun

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment se analizeaza posibilitatea redeschiderii pietelor de Craciun, avand in vedere ca in ultima vreme au scazut cazurile de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )