Libnet.ro
UNICEF

23:00

Lupita Nyongo, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014!

ADPM ADPM,
Lupita Nyongo, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014!

Prestigioasa revista americana People a facut clasamentul celor mai frumoase femei din lume in anul 2014, iar actrita de origine keniana Lupita Nyongo se afla de aceasta data in fruntea clasamentului. Lupita le calca astfel pe urme unor frumuseti de marca precum Julia Roberts sau Cindy Crawford. continuă pe ADPM

Nimeni nu se astepta ca ea sa fie desemnata cea mai FRUMOASA femeie din lume. Vezi cum arata

Cea mai frumoasa femeie din lume este actrita Lupita Nyongo, laureata cu premiul Oscar pentru rolul secundar din 12 ani de sclavie. Noua sa distinctie vine din partea revistei americane People care a publicat noua.

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,.

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani. Ea este urmata in acest top de Printesa Diana si de Grace Kelly. Imaginea lui Audrey Hepburn a fost folosita in multe campanii.

RED CARPET LOOK: Lupita Nyongo!

Nu doar ca a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014, de catre revista People, dar Lupita Nyongo este considerata si una dintre cele mai bine imbracate actrite de la Hollywood, reusind mereu sa surprinda placut prin alegerile sale vestimentare.

Cum este afectat corpul uman de procesul de imbatranire. Sangele celei mai batrane femei din lume ofera noi indicii

Hendrikje van Andel-Schipper a trait 115 ani si a fost, la un moment dat, cea mai batrana femeie din lume. Hendrikje a avut sistemul cognitiv perfect functional si un sistem circulator sanatos. Cand a murit, in 2005, aceasta si-a donat corpul pentru cercetari stiintifice. Cercetatorii au analizat sangele femeii si alte tesuturi pentru a observa cum au fost afectate acestea de varsta.

New York Times: Republica Moldova este cea mai curajoasa tara din lume pentru faptul ca-i tine piept lui Vladimir Putin

Un editorialist New York Times lauda Republica Moldova, spunand ca ar primi medalia de aur pentru curajul de a-i tine piept presedintelui rus Vladimir Putin. Guvernul moldovean nu renunta la aderarea la UE.

ARABII vor sa intre in ISTORIE. Se apuca de constructia celei mai inalte cladiri din lume, care va avea 1 KILOMETRU lungime

Constructia la cea mai inalta cladire din lume, un zgarie-nor proiectat sa aiba un kilometru, va incepe saptamana viitoare in orasul Jeddah din Arabia Saudita. Cladirea, care va necesita peste 500. 000 de .

95 de etaje in 43 de secunde cel mai rapid lift din lume

Hitachi tineste recordul pentru cel mai rapid lift din lume, in prezent detinut de Toshiba. Hitachi lucreaza la constructia celui mai rapid lift din lume, un record momentan detinut de Toshiba, si va construi doua astfel de mijloace de transport inChinas Guangzhou CTF Finance Centre. Liftul construit de Hitachi va putea atinge 95 de etaje in doar 43 de secunde, avand o viteza de 72 Km/h. Liftul construit de Toshiba se afla in cladirea Taipei 101 si are o viteza [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )