Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local

Antena3 Antena3,
Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local

Sectorul berii este unul dintre putinele sectoare din Romania care are inca o productie locala in crestere. Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local, conform studiulu. continuă pe Antena3

Peste 95% din consumul total de bere este produs la nivel local

Sectorul berii este unul dintre putinele sectoare din tara noastra care are inca o productie locala in crestere, mai mult de 95% din consumul total de bere fiind produs la nivel local, conform studiului The Contribution made by Beer to the European Economy, realizat de EY si Regioplan pentru asociatia Berarii Europei.

Alimentul numarul 1, ca sa traiesti mai mult

Vrei sa traiesti cat mai mult? Ok, apa vie din fantana tineretii poate nu exista, insa ai putea sa beneficiezi putin de efectele ei consumand un anumit aliment care traieste in apa. Un nou studiu.

Basescu si Udrea au furat mai mult decat Solomon

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri, la un miting electoral din Craiova, ca nu se bucura de faptul ca fostul primar al orasului, Antonie Solomon, este in inchisoare, premierul opinand ca Traian Basescu, Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Emil Boc au furat mai mult decat fostul edil, potrivit surselor din presa.

Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Prin imagini care te lasa fara cuvinte, Antena 3 iti arata cele mai frumoase locuri turistice din Romania

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina.

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Bisericile de lemn din Romania, pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii patrimoniului, care a avut loc la.

Bisericile de lemn din Romania au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )