Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai mult de jumatate din statele UE se grabesc sa transpuna directiva MiFID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai mult de jumatate din statele UE se grabesc sa transpuna directiva MiFID

Mai mult de jumatate din cele 28 de state ale Uniunii Europene inca fac eforturi pentru implementarea directivei MiFID II care vizeaza pietele de instrumente financiare, sporind astfel confuzia din industrie deoarece firmele incearca sa indeplineasca noile reglementari inainte de 3 ianuarie 2018, data intrarii lor in vigoare, transmite Bloomberg, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon [].

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - locul 74 in lume; Rafael Nadal, lider al ierarhiei

Marius Copil a urcat un loc in clasamentul ATP fata de saptamana trecuta, sportivul din Romania aflandu-se acum pe 74 in lume 703 puncte - cea mai buna clasare din cariera). Lider al ierarhiei se mentine Rafael Nadal 10. 465 puncte), spaniolul fiind urmat de Roger Federer 8. 505) si Andy Murray 5. La dublu, Horia Tecau se mentine pe locul 11.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarnescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Cum poti sa cumperi un apartament la jumatate din pretul pietei

Pe segmentul rezidential, cea mai mare diferenta de pret pe metru patrat), respectiv 57%, este valabila in cazul apartamentelor de la 1. 166 de euro pe metru patrat pe piata libera, la 503 euro pe.

Romanii si alti imigranti din Italia produc anual mai mult decat toata economia Ungariei

Huliti in nenumarate randuri in Italia, romanii au un rol cheie in economia acestei tari. Imigrantii produc anual venituri mai mari ca PIB-ul Ungariei. Potrivit unui studiu care.

Producatorii de tomate vor avea mai mult timp la dispozitie pentru valorificarea produselor

Producatorii agricoli care cultiva tomate in spatii protejate, prin program guvernamental, isi vor putea valorifica productia realizata intr-o perioada de timp mai mare, respectiv incepand cu data de 23 octombrie, anunta Guvernul Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

Studiu GfK: Romanii vor sa cumpere mai mult, dar asteptarile lor privind veniturile stagneaza

In ciuda cresterii veniturilor, scaderii inflatiei si reducerii TVA-ului, consumatorii din Romania s-au aratat prea putin dispusi sa isi schimbe opinia asupra perspectivei economice in timpul trimestrului al treilea.

Cel mai nou cuplu din showbizul international. Cine este noua cucerire a lui Drake (FOTO)

Un nou cuplu din showbizul international pare sa ajunga in centrul atentiei. Este vorba despre Bella Hadid 21 de ani) si Drake 30 de ani), care ar fi impreuna de patru luni, dupa cum sustin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )