Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mai multe filme in grila de toamna a postului TVR 1

Adevărul Adevărul,
Mai multe filme in grila de toamna a postului TVR 1

Telecinemateca revine la TVR 1 de marti, 15 septembrie, programe consacrate cu sezoane noi, emisiuni pentru copii, sunt anuntate in grila de programe a postului TVR 1. continuă pe Adevărul

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

FOTO Accident spectaculos, la iesire din Targoviste. Un Logan s-a rasturnat de mai multe ori

Soferul si pasagerul dintr-un Logan au ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori cu masina. Pompierii au gasit victimele extrase din autoturism si doar au asigurat zona. Accidentul rutier a avut loc, marti, pe DN 72 A, Targoviste - Campulung.

Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Capitala continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 214 - raportate in ultimele 24 de ore, in timp ce Suceava si Ilfov sunt judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Adrian Candu: Igor Dodon a admis mai multe ilegalitati si abuzuri

Liderul Partidului politic Pro Moldova, Andrian Candu, sustine ca actualul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu merita sa fie reales in functia de sef al statului pentru inca patru ani. Potrivit lui Adrian Candu, presedintele tarii a admis mai multe ilegalitati si abuzuri pe parcursul activitatii sale, noteaza IPN.

Mai multe companii aeriene ofera zboruri catre nicaieri

In incercarea de a reduce, pe cat posibil, o parte din pierderile generate de restrictiile de circulatie, mai multe companii aeriene ai lansat programe de zboruri spre nicaieri sau prefacandu-ne ca plecam in strainatate, scrie presa internationala.

Mai multe tari cer Romaniei sa nu organizeze alegeri parlamentare pe teritoriul lor

Mai multe tari din Europa recomanda Romaniei sa nu organizeze alegeri parlamentare pe teritoriul lor. Este vorba, in primul rand, despre Marea Britanie, Italia si Spania. Acestea nu vor ca romanii stabiliti acolo sa voteze fizic, ci doar prin corespondenta.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 220 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 140 noi cazuri la raportarea precedenta.

Top 10 cele mai piratate filme de pe internet: ce au descarcat romanii de pe torrent

Decizia celor de la Disney de a oferi Mulan prin intermediul propriului serviciului de streaming s-ar putea sa nu fi fost cea mai inspirata, avand in vedere numarul descarcarilor.

O fetita in varsta de noua ani a disparut fara urme timp de mai multe zile. intr-o zi, oamenii au facut o descoperire bizara

O fetita in varsta de noua ani din Africa a fost ucisa in chinuri groaznice si ascunsa in dulap. Fetita era data disparuta de cateva zile. Aceasta iesise la joaca cu prietenii si de atunci nu a mai.

Masuri de izolare reimpuse in mai multe tari in contextul celui de-al doilea val

Temut in intreaga lume, al doilea val al pandemiei de coronavirus a luat avant - termenul a fost utilizat oficial in Austria, Israelul a decis sa reimpuna masuri de izolare, iar o restrictie stricta privind adunarile la care participa mai mult de sase persoane intra in vigoare luni in Anglia, relateaza AFP, conform Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )