Libnet.ro
UNICEF

06:45

Top 10 cele mai piratate filme de pe internet: ce au descarcat romanii de pe torrent

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate filme de pe internet: ce au descarcat romanii de pe torrent

Decizia celor de la Disney de a oferi Mulan prin intermediul propriului serviciului de streaming s-ar putea sa nu fi fost cea mai inspirata, avand in vedere numarul descarcarilor. continuă pe Playtech

Top 11 cele mai frumoase insule din Italia. Merita fiecare ban pentru a le vizita

Italia este o tara cu numeroase perisaje incantatoare, reprezentand definitia diversitatii naturale. De la arhitectura, cultura sau gastronomie, Italia este renumita in toata lumea si pentru numarul mare de insule de pe teritoriul ei. Daca ai ales capitala Imperiului Roman pentru urmatoarea ta vacanta, atunci trebuie sa parcurgi acest articol. Top 11 cele mai frumoase .

Top 10 aparitii elegante la Festivalul de la Venetia 2020

Festivalul de Film de la Venetia s-a desfasurat in conditii speciale, de pandemie. Asta nu le-a impiedicat insa pe starurile prezente pe red carpet sa afiseze tinute dintre cele mai elegante.

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

Elevi de la cele mai mari Colegii din Alba Iulia, confirmati cu COVID-19. Variantele luate in calcul la inceputul anului scolar

Cele mai importante doua colegii din Alba Iulia au inregistrat cazuri de COVID 19 inainte de inceperea cursurilor.

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Cele mai frumoase gimnaste din Romania si din strainatate. Merita aur la fiecare aparitie FOTO

Tara noatra a fost intotdeauna favorita la capitolul nominalizari la gimnastica, intrand in istorie cand celebra Nadia Comaneci a primit 10 pe linie la paralele, fapt ce avea sa fie o premiera pentru Romania. Astfel, gimnastele noastre au captivat mereu lumea sportului, unele prin performanta, in timp ce altele au sedus obiectivul camerelor foto cu .

Cele mai noi dispozitive Huawei din categoria Wearables, prezentate in exclusivitate la Baneasa Shopping City

In perioada 10 septembrie 13 septembrie, Huawei nvita publicul larg la o sesiune de hands-on, dedicata celor mai noi dispozitive din portofoliul companiei, in magazinul Huawei Experience Store din Baneasa Shopping City.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

Fie ca este vorba despre esente pentru femei sau barbati, parfumuri de nisa sau arome mass market, iata care sunt cele mai bune parfumuri din 2020. Au fost desemnate in cadrul Premiilor Fragrantica! .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )