Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo

Antena3 Antena3,
Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo

Update: Se inchid si scolile din Prahova. La ora 15. 30, copiii vor fi trimisi acasa. Stire initiala: Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiilor meteo! Inspectoratul a decis. continuă pe Antena3

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo. Scolile din judetul Prahova vor ramane inchise si joi dimineata

Update: Scolile din Prahova raman inchise si maine dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Update: Si scolile din Vrancea s-au inchis de la ora 15. 00, in timp ce.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

Imagini apocaliptice in vestul tarii! Furtuna a facut prapad in mai multe judete din tara

Opt morti si peste 130 de raniti. Este bilantul tragic, dupa furtuna devastatoare care a avut loc in vestul tarii. Cele mai multe persoane decedate sunt din judetul Timis, cinci la numar, doua.

Mai multe scoli si gradinite ramase fara acoperisuri si-au inchis portile

In judetul Arad, cursurile din mai multe scoli au fost suspendate, luni, in urma furtunii de duminica seara. Unele dintre ele au fost inchise pentru ca au fost afectate cladirile, altele din lipsa energiei electrice.

Activitatea mai multor scoli din Timis va fi suspendata, luni, din cauza furtunii puternice

Cursurile in opt unitati de invatamant din judetul Timis vor fi suspendate, luni, dupa ce furtuna puternica de duminica a avariat acoperisurile cladirilor, iar unele unitati de invatamant au ramas fara curent electric.

Cod portocaliu de furtuna in judetele Mures, Alba si Sibiu in urmatoarea ora, iar mai multe judete sunt sub cod galben pana la ora 22.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari nowcasting pentru mai multe judete din tara, in care se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse insotite de descarcari electrice si izolat grindina. Judetele Mures, Alba si Sibiu sunt cub cod portocaliu de furnuna, alte judete fiind sub cod galben, informeaza News. ro.

VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Dupa ce furtuna de duminica dupa amiaza a lovit mai multe localitati din Bihor, astazi, cand judetul se afla sub cod galben de ploi, natura s-a dezlantuit din nou. O ploaie torentiala a cazut peste orasul Beius, alimentarea cu energie electrica fiind oprita in mai multe zone ale orasului.

Buffett devine cel mai bogat politist din SUA

Macon County, un tinut cu o populatie de circa 100. 000 din SUA, are probabil cel mai bogat serif din tara, in persoana lui Howard Buffett foto), fiul binecunoscutului investitor Warren Buffett, scrie Bloomberg .

Alerta pe Aeroportul Otopeni. Mai multe avioane nu pot ateriza din cauza furtunii

Mai multe aeronavenu pot ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitala din cauza furtunii. Acesteasunt obligate sa ramana in aer pana cand vor primi permisiunea de aterizare,.

Mai multe masini cu turisti, blocate pe Transfagarasan unde traficul este oprit din cauza copacilor cazuti

Mai multe masini pline cu turisti sunt blocate, duminica seara, pe Drumul National 7 C, Transfagarasan, in judetul Arges. Din cauza copacilor care au cazut pe carosabil, circulatia este complet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )