Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai multe semafoare sunt defecte in zona Piata Unirii din Capitala

Adevărul Adevărul,
Mai multe semafoare sunt defecte in zona Piata Unirii din Capitala

Mai multe semafoare sunt defecte in zona Piata Unirii din Capitala, transmite Digi24. Potrivit sursei citate, traficul se desfasoara cu dificultate la aceasta ora. continuă pe Adevărul

Un brancardier a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre

Politistii din Catania au arestat joi un brancardier banuit ca a ucis mai multe persoane aflate in ultima parte a vietii, in schimbul unor retributii, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe.

Doi constanteni au transformat mai multe apartamente din Buzau in bordeluri. Afacerea proxenetilor a durat cinci luni

Mai multe apartamente din Buzau au fost inchiriate de proxeneti din Cernavoda pentru a gazdui serviciile unor prostituate oferite clientilor din oras. Cinci luni a functionat afacerea necurata, pana cand a fost descoperita de politie. in acest caz au avut loc trei perchezitii in Fetesti si Drobeta Turnu Severin de unde au fost ridicate 40 de grame de bijuterii, peste 13. 000 de lei si alte bunuri.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Facebook si Microsoft au impiedicat, saptamana trecuta, mai multe atacuri cibernetice, informeaza un oficial al Casei Albe, dupa ce Statele Unite a acuzat public Phenianul pentru atac informatic din luna mai care a blocat activitatea unor spitale, banci si al unor companii, transmite Reuters.

Firea vrea sa impuna mai multe conditii in regulamentul de taximetrie care ar putea afecta Uber si Taxify, Clever Taxi si Star Taxi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa modifice regulamentul de taximetrie din Bucuresti astfel incat pe teritoriul municipiului Bucuresti serviciile de dispecerat sa devina obligatorii pentru toate taxiurile transportatorilor autorizati de Autoritatea de Autorizare a Primariei Municipiului Bucuresti. Aceasta prevedere va afecta Clever si Star Taxi, posibil si Uber si Taxify, care nu sunt dispecerizate. Proiectul ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentara a Consiliului General, acesta fiind dat consilierilor cu cateva minute inainte de inceperea sedintei, fara dezbatere publica.

UPDATE Firea vrea sa impuna mai multe conditii in regulamentul de taximetrie care ar putea afecta Uber si Taxify, Clever Taxi si Star Taxi. Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat proiectul. Reprezentantii Primariei Capitalei nu au dat explicatii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa modifice regulamentul de taximetrie din Bucuresti astfel incat pe teritoriul municipiului Bucuresti serviciile de dispecerat sa devina obligatorii pentru toate taxiurile transportatorilor autorizati de Autoritatea de Autorizare a Primariei Municipiului Bucuresti. Aceasta prevedere va afecta Clever si Star Taxi, posibil si Uber si Taxify, care nu sunt dispecerizate. Proiectul ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentara a Consiliului General, acesta fiind dat consilierilor cu cateva minute inainte de inceperea sedintei, fara dezbatere publica. UPDATE Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat proiectul. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a comparat utilizarea serviciilor gen Clever Taxi si Uber cu folosirea drogurilor. Puteti apela la orice serviciu doriti, intrebarea este daca pot sau nu sa ma droghez in continuare, este optiunea d-voastr, a declarat viceprimarul Aurelian Badulescu.

Firea vrea sa impuna mai multe conditii in regulamentul de taximetrie care ar putea afecta Uber si Taxify, Clever Taxi si Star Taxi. Consiliul General a aprobat proiectul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa modifice regulamentul de taximetrie din Bucuresti astfel incat pe teritoriul municipiului Bucuresti serviciile de dispecerat sa devina obligatorii pentru toate taxiurile transportatorilor autorizati de Autoritatea de Autorizare a Primariei Municipiului Bucuresti. Aceasta prevedere va afecta Clever si Star Taxi, posibil si Uber si Taxify, care nu sunt dispecerizate. UPDATE: Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat proiectul.

De pe strada, in arest. Un barbat fara adapost a ajuns dupa gratii pentru mai multe furturi din garaje

Un tanar in varsta de 22 de ani isi va petrece sarbatorilor in arest, dupa ce oamenii legii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi.

Iohannis a semnat mai multe decrete de legi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele de promulgare a mai multor legi, potrivit Precidency. ro.

VIDEO Patronii IMM denunta cresteri de taxe si impozite locale 2018 n mai multe orase

O serie de orase mari din Romania ar urma sa majoreze taxele si impozutele locale pentru firme si persoanele fizice, pentru a acoperi pierderile cauzate bugetelor edilitare de mutarea contributiilor sociale de la angajatori la angajati - se plang antreprenorii reuniti in cea mai mare organizatie patronala a firmelor mici si mijlocii din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )