Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe telefoane, un singur ecran. Cu Nanoport obtii o tableta din smartphone-uri multiple

Playtech Playtech,
Mai multe telefoane, un singur ecran. Cu Nanoport obtii o tableta din smartphone-uri multiple

Daca v-ati gandit vreodata cum ar fi sa puteti folosi smartphone-urile ca monitoarele pentru a obtine o imagine mai mare, atunci visul vostru ar putea fi aproape sa se indeplineasca. Cu totii am vazut mai multe monitoare puse unul langa altul pentru a obtine o imagine foarte mare. insa telefoane conectate intr ele care sa afiseze asa ceva ne-a fost mai rar dat sa vedem pana cand am aflat de Nanoport. Nanoport este o combinatie de hardware si software care []. continuă pe Playtech

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

Cod galben de polei in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari Cod galben, valabile pentru mai multe judete din tara. Vizata este si Capitala, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Mai multe drumuri au fost blocate de zapada si viscol

Mai multe drumuri au fost afectate de zapezile din ultimele ore. Vantul a adunat zapada pe soselele din judetul Braila, iar drumarii s-au chinuit ore in sir sa deszapezeaca. Cu viscolul s-au luptat.

BVB: Ordinele introduse si modificate, cu 9% mai multe

Ieri, au fost introduse si modificate in medie cu 9% mai multe ordine, comparativ cu sedinta de tranzactionare din 28 noiembrie, ultima zi cand a fost disponibil segmentul de piata odd lot, informeaza astazi Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism. Este vizat un profesor si mai multe studente

Fiul unui consilier judetean si un profesor universitar sunt vizati, alaturi de mai multe persoane printre care si studente, de perchezitii ale DIICOT intr-un caz de proxenetism, cei suspecti fiind banuiti de contituirea unei grupari care racola tinere pentru prostitutie.

Sute de familii din mai multe localitati, fara curent electric

Peste 500 de familii din mai multe comune din Valcea au ramas fara curent electric noaptea trecuta. CEZ Distributie intervine pentru remedierea defectiunilor aparute.

Din 2015, vom avea mai multe zile libere stabilite drept sarbatori legale. Vezi calendarul

De anul viitor, vor fi mai multe zile libere stabilite drept sarbatori legale. Dar tinand cont de calendar, din 12 zile libere declarate prin lege, doar opt pica in cursul saptamanii. Vestea buna este ca ele.

HBO, televiziunea cu cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului scenaristilor americani

Televiziunea HBO a primit, joi, 16 nominalizari la premiile Writers Guild, serialele Urzeala Tronurilor, Silicon Valleysi Detectivii din Louisiananumarandu-se printre cele mai nominalizate productii la aceste trofee acordate de Sindicatul scenaristilor americani WGA), potrivit Reuters.

Mai multe locuinte finalizate in acest an

Numarul locuintelor terminate in primele 9 luni din acest an a fost de 28. 555 unitati, cu 1. 962 de unitati mai mare fata de perioada similara a anului trecut. Un numar de 10. 973 dintre aceste locuinte au fost date in folosinta in trimestrul III, perioada in care s-a consemnat o crestere cu 1. 239 unitati fata de trimestrul III din 2013, arata datele Institutului National de Statistica INS).

FOTO VIDEO O localitate din Romania terorizata de un piroman. Mai multe incendii au bagat spaima in oameni

Incendiile din ultima perioada care s-au lasat cu pagube materiale semnificative izbucnite in localitatea maramureseana Satulung au facut ca oamenii sa se teama pentru bunurile lor, tot mai multi fiind cei care vorbesc despre existenta unui piroman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )