Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mai multi localnici din Hunedoara au fost amendati cu peste 20.000 de lei. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Mai multi localnici din Hunedoara au fost amendati cu peste 20.000 de lei. Care este motivul

Politistii au dat amenzi de peste 20. 000 de lei angajatilor unei firme care au taiat ilegal copaci, in comuna Salasu de Sus, de la poalele Retezatului. Politistii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au. continuă pe Antena3

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer.

Top 10 cele mai valoroase pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania

Singapore este statul cu cel mai valoros pasaport din lume, potrivit unui clasament realizat de firma de consultanta globala Arton Capital. In realizarea topului s-a tinut cont de flexibilitatea pasaportului - cate tari poate un cetatean sa viziteze,.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6559 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi, cel mai mare nivel din 17 august pana in prezent. Joi, euro a.

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

De la rochia din diamante a lui Cate Blanchett, de la Premiile Oscar, pana la superba rochie de mireasa purtata de Kate Middleton, iata mai jos cele mai spectaculoase si scumpe rochii ale tuturor timpurilor.

Stare de alerta in New York! Mai multi copii, injunghiati de o femeie intr-o gradinita

O femeie, in varsta de 30 de ani, a injunghiat cu cutitul mai multe persoane, intre care si copii, intr-o gradinita din Queens, New York. Potrivit primelor informatii, sunt cinci.

Au cheltuit 200.000 de euro pentru nimic: Mestecenii cumparati de Primaria Sectorului 3 s-au uscat pentru ca au fost plantati peste conducta de termoficare

Situatia incredibila in Sectorul 3 al Capitalei! Primaria condusa de Robert Negoita a cheltuit peste 200. 000 de euro pe amenajarea peisagistica a acestei zone, fiind plantati peste 1. 500 de.

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, sambata. o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila in localitati din nord-vestul tarii, pe durata orei urmatoare. Conform Administratiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )