Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

B1 B1,
Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o infrunta pe Elise Mertens, 17 WTA, in faza optimilor de finala de la Australian Open, luni, ora 2:00, iar partida va fi difuzata de programele Eurosport. Casele de pariuri o dau. continuă pe B1

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

Simona Halep vorbeste despre retragerea din tenis

La o zi dupa ce Caroline Wozniacki a spus adio tenisului, Simona Halep a vorbit despre momentul cand va agata si ea racheta in cui.

Reactia presei internationale, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Yulia Putintseva. Cati bani a castigat romanca

Simona Halep a invins-o sambata dimineata pe Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4. Romanca, numarul 3 WTA, a reusit sa se califice in optimile de la Australian Open, fiind tot mai aproape de primul obiectiv setat anul acesta. Meciul a durat ora si 19 minute, timp in care Halep a dominat fara probleme. Simona Halep, reactii .

DigiSport: Simona Halep, in istoria tenisului! Performanta uriasa pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep va intra in istoria tenisului, peste doar o saptamana. Sportiva de 28 de ani va deveni jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive petrecute in Top 10 WTA.

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe.

Simona Halep a vorbit in premiera despre cum se va retrage: Voi vorbi atunci si apoi voi fi gata!

Unul dintre jurnalistii prezenti la Australian Open a fost curios sa afle de la Simona Halep 28 ani), in contextul retragerii danezei Wozniacki, la 29 de ani, cum isi imagineaza ea ca isi va anunta retragerea. Romanca a explicat ca, cel mai probabil, anuntul va veni subit, pe neasteptate, nefiind incantata de ideea unui tur intreg de adio - asa cum au facut, de exemplu, David Ferrer sau cum face acum Carla Suarez Navarro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )