Libnet.ro
UNICEF

01:05

In maratonul celor mai bune firme europene a fost premiata o companie romaneasca

Hotnews Hotnews,
 In maratonul celor mai bune firme europene a fost premiata o companie romaneasca

Europa saluta performanta! In fiecare an, juriul competitiei European Business Awards recunoaste excelenta, inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. La Istanbul a avut loc recent Gala de premiere a firmelor europene care au realizat proiecte ce pot deveni exemple de best practices in toata lumea, nu doar in Europa. Din Romania, o singura companie a fost nominalizata pentru proiectele informatizare pe care le realizeaza in 26 de tari: SIVECO. continuă pe Hotnews

SIVECO, in topul celor mai performante zece companii europene

In cadrul festivitatii organizate recent de European Business Awards la Istanbul, SIVECO Romania a fost premiata pentru excelenta in exportul de produse si servicii software. Ceremonia de gala a.

Mark Mobius: Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente.

Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente, iar incetinirea cresterii economice de pe pietele mai dezvoltate din regiune, cum ar fi Polonia, a fost cauzata in principal de criza din zona euro, considera Mark Mobius, presedintele executiv al grupului Templeton, potrivit Mediafax. Pietele de frontiera, printre care se numara si unele tari precum Romania . ) Toate aceste tari sunt foarte interesante ca piete de frontiera. Si, desigur, Africa, unde va fi .

Cele mai bune parasutiste vor concura in Parcul Izvor. Vezi ce se intampla duminica!.

Cele mai bune parasutiste din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia si Muntenegru vor participa duminica131;, 9 iunie, incepand cu ora 10. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de parasutism din Capitala, aterizare la punct fix. Aici veti vedea cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani. In plus, spectatorii vor avea ocazia sa vada in actiune formatia de .

5 obiceiuri ale celor mai optimisti oameni

Optimistii sunt mai sanatosi, mai putin stresati si au un risc mult mai mic de a face atac cerebral decat cei care vad tot timpul jumatatea goala a paharului. Iata 5 obiceiuri ale oamenilor optimisti pe care.

Topul celor mai scumpe orase din lume. Unde se claseaza Bucurestiul

ECA Internationa l, companie de resurse umane specializata pe solutii pentru expati, a publicat rezultatele celui mai recent studiu privind costul vietii la nivel global. Studiul a comparat nivelul preturilor din peste 400 de orase din intreaga lume.

Spitalul judetean Timis a fost praduit. Mai multi barbati au fost filmati in timp ce furau din depozitul spitalului

Mai multi barbati au fost filmati de camerele de supraveghere in timp ce dadeau o spargere la depozitul Spitalului judetean Timis. Pe imagini se vede cum hotii intra in cladire si mai apoi ies cu un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )