Libnet.ro
UNICEF

01:05

O marca auto pleaca din Romania: Am renuntat la ea

Adevărul Adevărul,
O marca auto pleaca din Romania: Am renuntat la ea

Autoitalia a inchis in vara showroom-urile marcilor Infiniti, Maserati, Abarth si Alfa Romeo de la Piata Presei Libere si renunta, de asemenea, si la importul Infiniti. In acelasi timp, compania ia, totusi, in calcul orice oportunitate de a-si extinde portofoliul. continuă pe Adevărul

O marca auto pleaca din Romania: am renuntat la ea

Autoitalia a inchis in vara showroom-urile marcilor Infiniti, Maserati, Abarth si Alfa Romeo de la Piata Presei Libere si renunta la importul Infiniti. Compania ia in calcul orice oportunitate de a-si extinde portofoliul.

O marca auto pleaca din Romania: Am renuntat la ea

Autoitalia a inchis in vara showroom-urile marcilor Infiniti, Maserati, Abarth si Alfa Romeo de la Piata Presei Libere si renunta, de asemenea, si la importul Infiniti. In acelasi timp, compania ia, totusi, in calcul orice oportunitate de a-si extinde.

Radiografia socanta a drumurilor din Romania. Peste 40% dintre drumurile publice NU sunt asfaltate

Drumurile din Romania sunt proaste, iar acest fapt nu mai e o surpriza pentru nimeni. Totusi, statisticile reusesc sa ne uimeasca de fiecare data. Peste 40% dintre drumurile publice din tara noastra nu sunt.

Cel mai vechi permis de conducere din Romania a fost eliberat in urma cu 100 de ani

Primul permis de conducere din Romania are 100 de ani. Acesta a fost eliberat de Prefectura de Politie Bucuresti si contine, pe langa datele personale, regulile de circulatie care se aplicau in acea perioada.

Cum va influenta Budapesta alegerile europarlamentare din Romania.

Alegerile pentru Parlamentul European din 2014 ar putea schimba radical structura politica a comunitatii maghiarilor ardeleni. Pentru prima data, un mare numar de maghiari ardeleni va avea ocazia sa opteze intre a vota lista candidatilor din Romania sau pe cea a candidatilor din Ungaria. Multi dintre cei mai militanti dintre maghiarii ardeleni au dubla cetatenie si este sigur ca vor fi oameni care vor prefera sa se prezinte la urnele de vot amenajate la consulatele maghiare sau dincolo de .

Seful Cat Music, cea mai mare producator de muzica din Romania: YouTube este noua televiziune muzicala

Dan Popi, reprezentantul casei de discuri Cat Music, a spus intr-o conferinta de presa dedicata industriei muzicale din Romania, ca YouTube este noua televiziune muzicala, potrivit Mediafax .

Punctul de intalnire: Geofonii, masinariile care au impanzit campurile din Romania pentru explorarea gazelor de sist

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, masinariile cu care companiile prospectoare au inceput explorarea gazelor de sist in Romania. Undele seismice sunt generate.

Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Dan Diaconescu sustine ca OTV va incepe sa emita marti 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestra din Italia, respectiv ridicand la satelit o bucla de promo accesibila pentru cablistii din Romania. Diaconescu a declarat pentru HotNews. ro ca frecventa e cea folosita pina acum de televiziunea Romit TV, desi un oficial al acestui post declarase pentru corespondentul HotNews. ro la Roma ca televiziunea lui Dan Diaconescu nu va emite de pe frecventa Romit TV.

Profitul Cargill a scazut, filialei din Romania i-a mers mai bine

Grupul international Cargill a anuntat recent o scadere cu 41 de procente a profitului in primul trimestru fiscal al acestui an, ca urmare a incetinirii comertului international de cereale pe fondul secetei din anul trecut.

Tigarile, in topul produselor agroalimentare procesate exportate de producatorii din Romania

In cel mai bun an agricol din ultima perioada, dupa cum anunta autoritatile, cea mai mare valoare per produs la export in categoria marfurilor agro-alimentare procesate au avut-o tigarile! Producatorii.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )