Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Toader, sufocat de datorii! Din cauza afacerilor cu piscine, afaceristul a lasat in urma sa datorii uriase

B1 B1,
Marcel Toader, sufocat de datorii! Din cauza afacerilor cu piscine, afaceristul a lasat in urma sa datorii uriase

Marcel Toader a murit sufocat de datorii daca ne luam dupa datele financiare are firmelor pe care le detinea afaceristul. continuă pe B1

CUM A MURIT Marcel Toader! ULTIMELE CLIPE din viata afaceristului: A mancat O PASTRAMA si...

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

A MURIT omul de afaceri Marcel Toader! Avea doar 56 de ani. CAUZA OFICIALA a decesului

Omul de afaceri Marcel Toader a incetat din viata sambata. LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Potrivit unor surse citate.

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp.

Ultima imagine cu Marcel Toader in viata. Prietenul lui a facut publica fotografia de pe marginea piscinei

Marcel Toader 56 de ani) fost jucator de rugby union si om de afaceri, a avut in ultima parte a vietii o firma care se ocupa de piscine. A intrat in insolventa, s-a ocupat de alte lucruri, apoi a revenit la pasiunea sa. Ironia sortii, acolo si-a dat si ultima suflare, in cursul zilei .

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Cand va fi inmormantat Marcel Toader. Iata ce a scris familia pe crucea lui

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. Cand va fi inmormantat fostul rugbyst si ce a scris familia pe crucea lui? Cand va fi inmormantat Marcel Toader Marcel Toader, fost rugbyst si om de afaceri, a avut, in ultima parte a vietii, o firma care .

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primita din Maramures. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj

Marcel Toader 56 de ani) a murit sambata, 3 august. Omul de afaceri se afla in acel moment in vizita la Johnny Sandulescu, amicul sau. Durerea pierderii lui a fost mare pentru prieteni si de nesuportat pentru mama sa. Luni, 5 august, afaceristul urmeaza sa fie inmormantat. Ce scrie pe crucea sa? Ce este scris .

, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

A fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )