Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Vela, dupa decesul unui politist din cauza coronavirusului: Singura mangaiere este ca stim ca sotia sa, asistent medical, a fost vindecata

Adevărul Adevărul,
Marcel Vela, dupa decesul unui politist din cauza coronavirusului: Singura mangaiere este ca stim ca sotia sa, asistent medical, a fost vindecata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dupa decesul agentului sef principal de politie, Alexandru Gibea, de la Politia Olt, din cauza infectiei cu COVID-19, la doar 49 de ani. Vela scrie ca singur mangaiere este ca sotia politistului a fost vindecata de COVID -19 si ca niciun coleg al politistului nu prezinta simptome. continuă pe Adevărul

MARCEL VELA: Sunt optimist ca prelungirea starii de alerta va trece de Parlament

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se declara optimist cu privire la faptul ca Parlamentul va aproba prelungirea starii de urgenta.

Ministrul Marcel Vela afirma ca infiintarea Politiei animalelor este o certitudine

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri seara, ca exista deja o certitudine in privinta infiintarii Politiei animalelor si ca aceasta ar urma sa functioneze in cadrul structurilor de Ordine Publica.

Marcel Vela cere introducerea in scoli a unor campanii de informare impotriva violentei si a drogurilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri seara, ca a discutat cu ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre posibilitatea realizarii unor campanii de informare impotriva violentei si drogurilor in scoli. La liceu, ar urma sa fie abordate si subiecte legate de infractionalitate.

Ministrul de Interne promite interventii mai severe, dupa actele de violenta din ultimele zile

Ministrul Marcel Vela a anuntat ca se vor intensifica actiunile MAI pentru prevenirea si sanctionare.

Politist din Resita, surprins cu piciorul pe gatul unui barbat in timpul unei interventii

Un politist din Resita a fost surprins in timpul unei interventii stand cu piciorul pe gatul unui tanar care era incatusat. Dupa aparitia imaginilor in online, Politia a anuntat ca incidentul a avut loc pe 20 mai, cand politistii veniti sa cerceteze un accident in care murise un coleg de-al lor au trebuit sa intervina pentru aplanarea unui scandal. IPJ Caras-Severin a declansat o ancheta in acest caz.

Pe aripile vantului, pe primul loc in topul vanzarilor Amazon dupa ce HBO Max a retras filmul din cauza descrierilor rasiste

Lungmetrajul Pe aripile vantului Gone With the Wind s-a clasat pe primul loc in topul Amazon al celor mai bine vandute filme si programe de televiziune, la o zi dupa ce platforma HBO Max a WarnerMedia a retras temporar filmul din cauza descrierilor rasiste, scrie Variety. Reamintim ca pelicula premiata cu opt Oscaruri a fost retrasa in plina miscare de protest contra rasismului si a violentelor Politiei care vizeaza persoanele de culoare in Statele Unite.

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19.

Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Societatea Americana pentru Cancer, cea mai mare organizatie neguvernamentala dedicata cercetarii in domeniul cancerului din Statele Unite, se confrunta cu greutati financiare majore din cauza pandemiei de coronavirus.

Ce se intampla peste granite. 114 romani aflati in strainatate au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Aproape 3. 400 de romani din diaspora au fost confirmati cu COVID-19, iar 114 dintre acestia au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei, anunta, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )