Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marea Britanie va ajuta alte tari sa identifice noile variante ale coronavirusului

B1 B1,
Marea Britanie va ajuta alte tari sa identifice noile variante ale coronavirusului

Marea Britanie va impartasi capacitatile sale de secventiere genomica altor tari pentru a ajuta la o identificare mai rapida a noilor variante ale coronavirusului in locuri in care abilitatea de a face. continuă pe B1

Persoanele infectate cu noile tulpini din Brazilia si Africa de Sud este redus in Marea Britanie

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a declarat luni ca numarul persoanelor din tara care au fost infectate cu noile variante ale coronavirusului din Brazilia si Africa de Sud este redus, potrivit The Guardian,.

COVID-19: Calatorii care vin in Marea Britanie din tarile cu risc ridicat, plasate in carantina in hoteluri. Vor trebui sa plateasca singuri costurile de cazare fortata

Unii calatori care vin in Marea Britanie vor trebui sa fie plasati in carantina in hoteluri, din cauza preocuparilor legate de noile mutatii ale Covid-19, scrie BBC, care precizeaza ca o decizie in acest.

Marea Britanie a detectat 77 de cazuri de infectare cu varianta sud-africana a coronavirusului

Marea Britanie a detectat 77 de cazuri de infectare cu varianta coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Africa de Sud, toate la persoane care au calatorit in aceasta tara sau sunt contacti ai acestora, plus alte 9 cazuri de infectare cu o alta varianta a aceluiasi coronavirus, cea din Brazilia, a anuntat duminica ministrul britanic al sanatatii, Matt Hancock, potrivit agentiilor Reuters si EFE si Agerpres.

CORONAVIRUS |Marea Britanie depaseste 100.000 de decese, pe masura ce focarul se extinde

Peste 100. 000 de oameni au murit in Marea Britanie dupa ce au contractat coronavirusul, la un an dupa cel mai mortal focar din Europa, au aratat marti cifrele guvernului. Marea Britanie, a cincea tara din din.

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

Al patrulea caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 confirmat oficial in Romania: Un barbat din Suceava care a calatorit in Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie, denumita B. 7: un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Suceava, care a revenit in Romania din Marea Britanie pe data de 5 ianuarie 2021. Este al patrulea caz confirmat oficial pana acum in Romania.

Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Un barbat in virsta de 34 de ani, intors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Slatina. Acesta fusese testat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2 dupa ce s-a intors acasa, in urma cu mai putin de doua saptamani. A fost internat in stare grava.

Marea Britanie le ofera stimulente financiare cetatenilor UE pentru a parasi Regatul Unit

Cetatenilor UE li se ofera stimulente financiare pentru a parasi Marea Britanie, cu cateva luni inainte de termenul limita pana la care se poate cere obtinerea statutului de rezident settled status), scrie The Guardian.

Marea Britanie este prima tara europeana care trece peste pragul de 100.000 de decese de Covid Varful numarului de decese nu a fost atins

Marea Britanie a devenit marti prima tara europeana care a trecut pragul de 100. 000 de decese din cauza Covid-19, guvernul depunand toate eforturile pentru camapania de vaccinare pentru a iesi din criza sanatatii agravata de varianta care a aparut pe solul sau, potrivit AFP.

A fost confirmat al cincilea caz de infectare cu noua tulpina de COVID din Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina B. 7 a virusului Sars Cov-2, originara din Marea Britanie, a fost depistat marti.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )