Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marea Britanie le ofera stimulente financiare cetatenilor UE pentru a parasi Regatul Unit

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie le ofera stimulente financiare cetatenilor UE pentru a parasi Regatul Unit

Cetatenilor UE li se ofera stimulente financiare pentru a parasi Marea Britanie, cu cateva luni inainte de termenul limita pana la care se poate cere obtinerea statutului de rezident settled status), scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Marea Britanie va trebui sa negocieze accesul firmelor financiare pe piata UE la fel ca SUA

Uniunea Europeana si Marea Britanie trebuie sa negocieze reglementarile in domeniul financiar in cadrul unui forum similar cu cel stabilit in relatia cu Statele Unite, iar eventualul acces al firmelor britanice va fi acordat in functie de rezultat, anunta un membru al Comisiei Europene, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

CORONAVIRUS |Marea Britanie depaseste 100.000 de decese, pe masura ce focarul se extinde

Peste 100. 000 de oameni au murit in Marea Britanie dupa ce au contractat coronavirusul, la un an dupa cel mai mortal focar din Europa, au aratat marti cifrele guvernului. Marea Britanie, a cincea tara din din.

Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Un barbat in virsta de 34 de ani, intors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Slatina. Acesta fusese testat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2 dupa ce s-a intors acasa, in urma cu mai putin de doua saptamani. A fost internat in stare grava.

Marea Britanie este prima tara europeana care trece peste pragul de 100.000 de decese de Covid Varful numarului de decese nu a fost atins

Marea Britanie a devenit marti prima tara europeana care a trecut pragul de 100. 000 de decese din cauza Covid-19, guvernul depunand toate eforturile pentru camapania de vaccinare pentru a iesi din criza sanatatii agravata de varianta care a aparut pe solul sau, potrivit AFP.

Valeriu Gheorghita: Eficacitatea vaccinurilor este pastrata si pentru tulpina din Marea Britanie

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca datele existente la acest moment arata ca vaccinurile anti-COVID-19 imunizeaza inclusiv in ceea ce priveste tulpina virusului care a aparut in Marea Britanie si care a fost confirmata la mai multi pacienti si in Romania.

Adrian Marinescu: Mutatiile identificate pentru tulpina din Marea Britanie nu incurca in niciun fel vaccinarea in acest moment

Medicul Adrian Marinescude la Institutul Matei Bals a vorbit, la Digi24, despre tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Acesta a spus ca nuafecteaza eficacitatea vaccinului.

Marea Britanie va ajuta alte tari sa identifice noile variante ale coronavirusului

Marea Britanie va impartasi capacitatile sale de secventiere genomica altor tari pentru a ajuta la o identificare mai rapida a noilor variante ale coronavirusului in locuri in care abilitatea de a face.

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )