Libnet.ro
UNICEF

12:30

Marile concerte ale anului 2017. Cine a venit in Romania, ce au pus in scena artistii romani

Antena3 Antena3,
Marile concerte ale anului 2017. Cine a venit in Romania, ce au pus in scena artistii romani

Nume celebre ale muzicii mondiale, precum Deep Purple, Andrea Bocelli, Patricia Kaas, Richard Clayderman sau Jethro Tull, au revenit in 2017 pe scenele bucurestene, dar din peisajul concertistic nu au lipsit nici. continuă pe Antena3

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie.

RETROSPECTIVA 2017. Marile retrageri ale anului din sport

Sprinter iesit din comun, rock-star al atletismului, carisma inegalabila . Usain Bolt a spus adio sportului in luna august, dupa Campionatele Mondiale de la Londra, cu un palmares extraordinar, care cuprinde.

Billboard: Cele mai bune piese ale anului 2017 si cele mai difuzate VIDEO

Prestigioasa revista Billboard a publicat topul celor mai bune melodii lansate in 2017, in opinia criticilor de muzica, dar si un top al celor mai ascultate melodii din anul care se incheie.

Nadal si Federer, SPORTIVII ANULUI 2017 in viziunea LEquipe

Rafael Nadal si Roger Federer, la categoria masculina, si inotatoarea americana Katie Ledecky, la categoria feminina, au fost alesi sportivii anului 2017 in ancheta ziarului francez L'Equipe,.

L'Equipe: Rafael Nadal si Roger Federer, sportivii anului 2017 - Inseparabili

Rafael Nadal si Roger Federer au fost alesi sportivii anului 2017 la categoria masculina) de jurnalistii de la L'Equipe. Este pentru prima data in istoria de 42 de ani ai anchetei cand cotidianul francez pune pe prima treapta doi sportivi. Nadal si Federer au fost declarati inseparabili.

Cine este cel mai controversat politician al anului 2017

Florin Iordache este politicianul roman care a provocat cele mai multe reactii in spatiul public, in anul 2017. Declaratiile sale, de la pupitrul Guvernului, in noaptea de 31 ianurie, in.

Cum a aratat, in realitate, Mihai Viteazul. Chipul domnitorului a fost reconstruit cu tehnologie specifica anului 2017: Nu seamana cu Amza Pellea, din pacate!

Bustul voievodului care a unit pentru prima data provinciile romanesti este expus la Muzeul Municipiului Bucuresti, intr-o expozitie dedicata figurilor unificatoare ale poporului nostru.

Retrospectiva anului 2017 in Sanatate: un an marcat de crize repetate

Anul 2017 a fost marcat de numeroase crize in sistemul de sanatate: au lipsit vaccinuri, epidemia de rujeola a atins cote alarmante, penuria de medicamente s-a adancit iar pacienti cu sanse la viata au murit cu zile in spitale. inca de la preluarea mandatului, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca va rezolva criza medicamentelor, ceea ce nu s-a intamplat.

Bilantul politic al anului 2017. Marile sperante si marile dezamagiri

Anul care urmeaza alegerilor este, in cele mai multe situatii, un an fara probleme sau crize majore. Este anul in care functioneaza asa-numita luna de miere pentru cei care iau puterea. Cei care.

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )