Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marturiile unui protestatar agresat in Piata Victoriei: Jandarmii au fost pregatiti de razboi

Antena3 Antena3,
Marturiile unui protestatar agresat in Piata Victoriei: Jandarmii au fost pregatiti de razboi

Unul dintre protestatarii agresati in timpul manifestatiilor din Piata Victoriei a vorbit pentru Antena 3 despre ce s-a intamplat in piata. Barbatul a ajuns la spital dupace capacul unei grenade. continuă pe Antena3

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

VERDICT CRUNT in cazul represiunii din Piata Victoriei: A fost orchestrata in laboratoarele PSD! Tara este impinsa spre dictatura

Detinutii politici din Constanta au reactionat dupa evenimentele violente din Piata Victoriei. Paul Andreescu, detinut politic din rezistenta anticomunista, a fost arestat la 17 ani pentru intentii.

Rulota din Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Aurelian Badulescu a precizat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii. Tabara amplasata ilegal in Pia.

Femeia jandarm agresata in Piata Victoriei a fost externata

Femeia jandarm agresata vineri seara in Piata Victoriei a parasit astazi Spitalul de Urgenta Floreasca.

Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Apar acuzatii tot mai grave dupa violentele de la mitingul de vineri din Piata Victoriei. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, dezvaluie ca are informatii despre mercenari infiltrati pentru.

Barbatul care a furat pistolul femeii jandarm agresate in Piata Victoriei a fost arestat preventiv

Barbatul suspectat ca a furat pistolul femeii jandarm agresate in Piata Victoriei a fost arestat preventiv, marti seara, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice.

Parchetul General anunta ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 206 plangeri, fiind facute 81 de audieri

Numarul plangerilor in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 206, iar pana acum au fost facute 81 de audieri, a anuntat miercuri seara Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Rulota instalata in Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii de duminica.

Jandarmeria, lamuriri cu privire la prezenta procurorului militar la protestele din Piata Victoriei: A fost prezent. Asta nu inseamna ca avea atributii decizionale

Georgian Enache, purtator de cuvant la Jandarmeria Capitalei, a adus lamuriri cu privire la prezenta procurprului militar Bogdan Pirlog, la protestele din Piata Victoriei. Enache sustine ca procurorul militar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )