Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rulota din Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Antena3 Antena3,
Rulota din Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Aurelian Badulescu a precizat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii. Tabara amplasata ilegal in Pia. continuă pe Antena3

Rulota instalata in Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii de duminica.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Agitatia din Piata Victoriei continua: Autoritatile au intervenit din nou(FOTO)

Agitatia din Piata Victoriei continua. Rulota care fusese instalata in fata Guvernului inainte de protestul diasporei a fost ridicata, informeaza Stiripesurse. ro. Peste 50. 000 de mii de manifestanti.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

Politia Capitalei: 19 persoane audiate in legatura cu violentele de vineri din Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat sambata ca 19 persoane au fost conduse la audieri in legatura cu incidentele produse in ziua precedenta la protestul din Piata Victoriei. La acest moment, Parchetul de pe.

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi barbati anchetati in cazul agresarii femeii-jandarm la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au fost arestati preventiv, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia a fost luata duminica de.

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm din Piata Victoriei, saltati de politisti(FOTO)

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei au fost saltati de politisti, informeaza Stiripesurse. ro, care citeaza Antena 3. Arma nu a fost inca.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Impact violent: Momentul coliziunii dintre un jandarm si un motociclist, din Piata Victoriei, surprins in direct (VIDEO)

Imaginile surprinse in timpul violentelor de vineri seara din Piata Victoriei continua sa circule in mediul online. Un moment de o violenta extrema a fost surprins chiar in direct. in abuscada iscata, un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )