Libnet.ro
UNICEF

19:00

Masa Dinescu a murit la varsta de 58 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masa Dinescu a murit la varsta de 58 de ani

Masa Dinescu, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse, sotia scriitorului Mircea Dinescu, a murit la varsta de 58 de ani, anunta Teatrul National Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

A MURIT sotia lui Mircea Dinescu, Masa, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse

Masa Dinescu, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse, sotia scriitorului Mircea Dinescu, a murit la varsta de 58 de ani. Colectivul Teatrului National Bucuresti anunta cu tristete.

Cine era Masa Dinescu, sotia lui Mircea Dinescu. Aveau o casnicie de aproape 4 decenii

Masa Dinescu a murit in noaptea de luni spre marti, vestea cutremuratoare fiind confirmata pe 29 octombrie 2019. Dupa o grea suferinta din pricina unei boli, sotia lui Mircea Dinescu s-a stins, lasand un mare gol in sufletul poetului. Cei doi aveau o casnicie de aproape 4 decenii si cand s-au cunoscut pare sa fi .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

A murit traducatoarea Masa Dinescu: sotia lui Mircea Dinescu avea 58 de ani

Traducatoarea Masa Dinescu, sotia poetului Mircea Dinescu 68 de ani), a murit pe 29 octombrie, la varsta de 58 de ani.

A murit sotia lui Mircea Dinescu Masa Dinescu avea 58 de ani

Masa Dinescu, sotia poetului Mircea Dinescu, a murit la 58 de ani. Anuntul a fost facut de Teatrul National Bucuresti, unde Masa Dinescu, traducator de literatura rusa, a condus Secretariatul literar.

Sotia lui Mircea Dinescu a incetat din viata. Masa Dinescu avea 58 de ani

Sotia poetului Mircea Dinescu, Masa Dinescu, a incetat din viata la 58 de ani in noaptea de luni spre marti. Doamna Dinescu suferea de o boala necrutatoare. Masa Dinescu era una dintre cele mai apreciate.

Toata TARA, iN LACRIMI! Din pacate, NE-A PARASIT pentru totdeauna! Era unul dintre cei MAI IUBITI SI MAI iNDRAGITI artisti

Lacrimi amare in lumea filmului!Producatorul Al Burton a murit la varsta de 91 de ani, in orasul San Mateo din statul american California.

Mihai avea 44 de ani si era unul dintre cei mai curajosi politisti din Alba. Boala l-a rapus si s-a stins din viata. Mesajul emotionant pe care l-au transmis colegii lui

Un politist din cadrul IPJ Alba, care a ajuns, in weekend, in stare grava la un spital din Cluj, a decedat. Colegii din Politia Alba sunt alaturi de familia indoliata. Mihai avea 44 de ani si era unul dintre.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Mircea Dinescu, impietrit de durere. Sotia lui a murit la doar 58 de ani. De ce boala suferea

Mircea Dinescu este impietrit de durere, dupa ce sotia sa, Masa, a murit! Vestea cutremuratoare a venit marti, pe 29 noiembrie 2019, iar din pacate femeia suferea de o boala foarte grava, care a rapus-o, la varsta de doar 58 de ani. Mircea Dinescu, impietrit de durere. Sotia lui a murit Sotia lui Mircea Dinescu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )