Libnet.ro
UNICEF

16:30

Masina electrica cu cea mai mare autonomie disponibila in Romania devine Renault ZOE. Porneste de la 33.000 euro cu TVA

Hotnews Hotnews,
 Masina electrica cu cea mai mare autonomie disponibila in Romania devine Renault ZOE. Porneste de la 33.000 euro cu TVA

Masina 100% electrica Renault ZOE a primit o noua optiune de baterie care mareste autonomia la 400 km in ciclu de testare NEDC sau 300 km in regim real de utilizare), iar pretul de pornire este de 33. 000 euro cu TVA. Fata de cum era Renault ZOE comercializat pana acum in Romania o noutate importanta tine de faptul ca pretul bateriei litiu-ion este acum inclus in pretul masinii, nemaifiind nevoie ca bateria sa fie inchiriata totusi optiunea de inchiriere a bateriei ramane in continuare disponibila). Cu bonusul de 10. 000 euro promis de Guvern pentru achizitia de masini electrice, un client de Renault ZOE cu autonomie marita va mai avea de platit 23. 000 euro cu TVA. continuă pe Hotnews

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii.

Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat sambata, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii, relateaza Agerpres.

BET-FI, cea mai mare crestere dintre principalii indici ai BVB

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) s-a apreciat cu 0,62%, in perioada 11-18 mai, raportat la moneda euro, devansand cresterile celorlati indici importanti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Subiectele zilei:Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina;Muftiul Cultului Musulman din Romania, despre proiectului moscheii din Bucuresti: Este prea grandios pentru pretentiile n

Bani pentru functii: Cum a ajuns fiul unui om de afaceri din Targoviste secretar de stat in subordinea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, dupa ce Rovana Plumb a luat imprumut de la afacerist 63. 000 lei. In. Deconspirari tarzii. Dupa experienta atator decenii am putea spune ca, in ciuda legii si a unei institutii anume create, deconspirarea fostilor colaboratori ai.

Fratii Paval de la Dedeman, CEA MAI MARE TRANZACTIE REALIZATA VREODATA pe piata romaneasca de birouri

Fratii Paval de la Dedeman ar putea scrie istorie pe piata romaneasca de birouri. Acestia sunt la un pas de a semna cu israelienii de la Africa Israel acordul pentru achizitia cladirilor de birouri AFI.

Credea ca foloseste o metoda sigura de a inlatura capusa de sub piele. A facut cea mai mare greseala! - VIDEO

Un clip a devenit viral pe Facebook dupa ce o femeie s-a filmat indepartand o capusa de pe corp folosind doar o picatura de ulei de menta. Clipul a adunat peste 27 de milioane de vizualizari. Se stie deja ca.

Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina

Negocierile pentru ridicarea Marii Moschei de la Bucuresti, finantata de Turcia, au fost incepute de Adrian Nastase in 2004, fiind continuate de Traian Basescu si Victor Ponta. Ultimul este cel care, in 2015, prin Hotarare de Guvern, a alocat terenul pentru viitorul lacas de cult.

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte [].

Cea mai SILENTIOASA masina de teren! BOLIDUL a starnit isterie in mediul online (VIDEO)

Prin definitie, o masina de teren este una zgomotoasa si nu trece neobservata. insa in acest clip vedem ceea ce se poate numi cea mai silentioasa masina de teren. Soferul reuseste sa coboare ma.

Pretul carburantilor din Romania, mai mare decat media europeana

Pretul fara taxe al carburantilor comercializati in Romania continua sa fie mai mare decat media europeana, in timp ce taxele aplicate de stat sunt printre cele mai mici din spatiul comunitar, potrivit datelor publicate saptamanal de Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )