Libnet.ro
UNICEF

22:30

Masuri fara precedent in Spania. Unitati de medici militari au iesit pe strazile celor mai afectate orase si distribuie medicamente si gel dezinfectant (VIDEO)

B1 B1,
Masuri fara precedent in Spania. Unitati de medici militari au iesit pe strazile celor mai afectate orase si distribuie medicamente si gel dezinfectant (VIDEO)

Ministerul Apararii a scos duminica, unitati mobile de medicimilitari pe strazile celor mai afectate orase spaniole:Madrid, Sevilia, Valencia, Zaragoza, Leon, Las Palmas siTenerife. Acestea. continuă pe B1

Masuri fara precedent in supermarketurile din Romania: ce se schimba la cumparaturi

Supermarketurile vor ramane deschise, cel mai probabil, pe intreaga perioada a epidemiei de coronavirus. Acest lucru va fi posibil doar dupa implementarea unor masuri stricte de igienizare in.

Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Pe langa masurile luate de autoritatile din Romania pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus, operatorii lanturilor de cinematografe de la noi au anuntat schimbari.

Mircea Lucescu si fiul lui, Razvan, veste fara precedent! Oferta incredibila primita de la Fenerbahce

Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu este inca la mare cautare. De curand, presa din Turcia a vehiculat ideea unei oferte incredibile venite de la Fenerbahce pentru Il Luce. Mircea Lucescu si fiul lui, Razvan, au primit o veste fara precedent. Mircea Lucescu si fiul lui, Razvan, veste fara precedent! Oferta incredibila primita de .

Carmen Galin, decizia fara precedent care i-a schimbat viata. Toti romanii o iubeau

Teatrul din Romania este din nou in doliu, dupa ce actrita Carmen Galin a murit pe data de 13 octombrie, cu doar o zi inainte de a implini varsta de 74 de ani. Se retrasese din lumina reflectoarelor, decizie care a lasat cu gura cascata intreaga audienta. Carmen Galin a luat in 1995 o decizia .

Toate bisericile catolice din Roma, inchise din cauza coronavirusului - masura fara precedent in timpurile moderne

Bisericile catolice din capitala Italiei, Roma, au primit ordin sa fie inchise, joi, din cauza pandemiei de coronavirus, o masura considerata fara precedent in timpurile moderne, scrie Reuters.

Masuri fara precedent la Timisoara. Se inchid cluburile, bazinele de inot, muzeele, gradina zoo, se suspenda toate evenimentele si spectacolele

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a municipiului Timisoara a adoptat o serie de masuri extraordinare pentru a evita raspandirea coronavirusului Covid-19.

CORONAVIRUS |Masuri istorice la Vatican! Papa Francisc va oficia slujbele dinaintea Pastelui fara public

Papei Francisc a luat o decizie istorica, in contextul pandemiei de COVID-19. Slujbele din Saptamana Sfanta, care vor precedaPastele catolic, se vor desfasura fara public, potrivit reprezentantilor.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )