Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mats Wilander, despre finala masculina: Este greu sa nu il vezi pe Novak Djokovic favorit

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander, despre finala masculina: Este greu sa nu il vezi pe Novak Djokovic favorit

Mats Wilander 54 de ani), de sapte ori campion de Grand Slam, considera ca Novak Djokovic 32 de ani, nr. 1 ATP) este, cu siguranta, favorit in infruntarea cu Roger Federer 37 de ani, nr. 3 ATP) din finala masculina de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Mats Wilander: Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep

Mats Wilander a vorbit la Eurosport despre marea finala de pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon, acolo unde Serena Williams si Simona Halep se vor lupta sambata pentru castigarea trofeului. Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep, a precizat fostul mare campion suedez.

Mats Wilander dezvaluie cum o poate invinge Simona Halep pe Serena Williams: Aici va fi cheia meciului!

Serena Williams porneste ca favorita in finala de la Wimbledon, contra Simonei Halep, dar Mats Wilander crede ca jucatoarea noastra o poate invinge pe americanca.

Mats Wilander: Simona a fost jucatoarea mai buna la toate capitolele. E o zi mare pentru tenisul din Romania!

Expertul pe tenis al canalui Eurosport, fostul mare jucator de tenis suedez Mats Wilander, a disecat calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander.

Mats Wilander, inaintea semifinalei Halep - Svitolina: Simona ar trebui sa aiba un meci lejer

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a disecat meciul dintre Simona Halep si Elina Svitolina, partida din semifinalele turneului de la Wimbledon.

Lewis Hamilton critica faptul ca MP al Marii Britanii va avea loc la aceeasi ora cu finala masculina de la Wimbledon si finala CM de cricket

Britanicul Lewis Hamilton critica faptul ca Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii va avea loc, duminica, de la ora 16. 00, in acelasi timp cu finala masculina de la Wimbledon, dar si cu finala Cupei Mondiale la cricket de la Londra.

FOTO Simona Halep, titlul de la Wimbledon si ce scrie presa mondiala despre acest succes incredibil: Serena se prabuseste in finala, coroana este a Simonei

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon a atras atentia in toate colturile lumii, cele mai importante publicatii relatand pe larg despre finala pe care jucatoarea noastra a castigat-o de-o maniera categorica in fata Serenei Williams 6-2, 6-2, dupa 55 de minute).

Le Figaro, despre finala dintre Simona Halep si Serena Williams: in sfarsit, vedem un meci mare pe tabloul feminin

Publicatia Le Figaro scrie, sambata, ca finala de la Wimbledon dintre Serena Williams si Simona Halep trebuie urmarita deoarece in sfarsit se disputa un meci mare pe tabloul feminin din acest an.

Ambasada SUA la Bucuresti, despre finala Halep vs Williams: Azi nu tinem cu nimeni, doar ne bucuram de frumusetea tenisului. Hai, Romania! Go, USA!

Ambasada SUA la Bucuresti a transmis un mesaj pe Facebook inaintea partidei Simona Halep vs Serena Williams, din finala turneului de la Wimbledon.

Roger Federer, alaturi de Simona Halep. Ce a spus legendarul jucator elvetian despre finala de azi de la Wimbledon

Simona Halep joaca azi prima ei finala de la Wimbledon si are sansa de a castiga al doilea grand Slam din cariera, daca o invinge pe Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )