Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mats Wilander si marea dezamagire de la US Open - Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander si marea dezamagire de la US Open - Simona Halep

Turneul de la US Open si-a inchis portile azi noapte, odata cu victoria lui Rafael Nadal pe tabloul masculin de simplu. La finalul ultimului Grand Slam al anului, Mats Wilander a precizat si care a fost marea dezamagire din punctul sau de vedere: Simona Halep. continuă pe Hotnews

Mats Wilander, despre finala US Open: Bianca Andreescu a fost mai buna de la primul pana la ultimul punct

Mats Wilander 55 de ani) a declarat, in urma meciului din finala US Open, incheiat cu victoria Biancai Andreescu in fata Serenei Williams, cu scorul de 6-3, 7-5, ca sportiva din Canada a fost mult mai buna decat Williams.

Bianca Andreescu e peste Simona Halep in clasamnetul WTA. Nu prea vezi asa ceva

Bianca Andreescu a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA dupa victoria din finala US Open. Sportiva canadiana de origine romana a depasit-o pe Simona Halep in ierarhia feminina, campioana de la Wimbledon clasandu-se in acest moment pe pozitia a 6-a. Mats Wilander, specialistul Eurosport, este de parere ca Halep a fost marea dezamagire .

Mats Wilander, despre recordul de Grand Slam-uri: Federer va juca inca cel putin doi ani, va incerca sa-l opreasca pe Nadal

Rafael Nadal si-a imbogatit impresionantul palmares cu al 19-lea trofeu de Grand Slam, fiind la un singur titlu distanta de Roger Federer, detinatorul recordului la acest capitol. Mats Wilander 55 de ani), de sapte ori campion de Grand Slam, este de parere ca elvetianul va incerca sa il opreasca pe Nadal sa ii egaleze recordul, iar asta il va determina sa joace tenis inca cel putin doi ani.

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la.

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Cu ce probleme se confrunta Simona Halep. Adevaratul motiv pentru care s-a retras de la Zhengzhou Open

Dupa ce a fost eliminata de la US Open in turul 3, Simona Halep a anuntat ca se retrage de la Zhengzhou Open, turneu la care valoarea totala a premiilor se ridica la 1 milion de dolari. Numarul 4 WTA a precizat ca a luat decizia retragerii din cauza problemelor pe care le are la .

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 6; Bianca Andreescu a urcat pe 5 (salt de 10 pozitii)

Rezultatele inregistrate in cadrul ultimului Grand Slam al anului au adus multe schimbari in clasamentul WTA. Simona Halep a coborat doua locuri, pana pe sase 4. 803 puncte), fiind intrecuta de Elina Svitolina si Bianca Andreescu. Campioana la US Open, jucatoarea canadiana de origine romana a facut un salt de 10 pozitii, aflandu-se acum pe locul cinci 4. Lider este Ashleigh Barty 6. 501 puncte), iar podiumul este completat de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )