Libnet.ro
UNICEF

18:01

Mediastandard.ro: Nici articolele despre tunelele din Bucegi nu mai sunt ce-au fost. Astazi: cazul argumentpress.ro

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Nici articolele despre tunelele din Bucegi nu mai sunt ce-au fost. Astazi: cazul argumentpress.ro

Demult nu mai citisem un articol cinstit si spumos despre tunelurile din Bucegi. Adica, sigur, ele sunt foarte des intalnite, dar aproape niciodata pe un site care sa se doreasca serios. Mereu, platformele pe care le intalnesti striga a deranj mental inca de la prima incarcare de site, dar mai rar vezi asa ceva intr-o publicatie generalista, care sa livreze informatie la minut. continuă pe Hotnews

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

ANTON ANTON: Exxon nu ne-a anuntat nimic despre proiectul din Mara Neagra

Compania americana ExxonMobil nu a informat Ministerul Energiei despre vreo intentie de a se retrage din proiectul de exploatare de gaze naturale din Marea Neagra si nici despre vreo intentie de a coopta inca un partener in proiect, a declarat, luni, ministrul Energiei, Anton Anton, intr-o conferinta de presa.

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

Medic psihiatru, despre tragedia din Caracal: Ar putea fi doar inceputul unui sir de descoperiri macabre

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a precizat ca Gheorghe Dinca ar putea fi un criminal in serie care a operat de-a lungul unei perioade mult mai mari de timp. De asemenea, acesta a mai subliniat ca exista.

Cazul Caracal - Mama Luizei, despre politistii din Cosoveni: Repetau intruna, pana cand am dus cazul la DIICOT, ca a plecat cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un Fat-Frumos, transmite Agerpres.

DANCILA, DESPRE CAZUL DIN OLT: Vom lua masuri foarte stricte in cazul adolescentei disparute

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, ca i-a cerut ministrului de Interne sa mearga la fata locului si sa aiba cat mai repede concluziile anchetei.

Rafael Nadal despre retragerea din tenis si care este cheia succesului Big 3 - Federer, Nadal, Djokovic

A ajuns pana in semifinale la Wimbledon, iar acum deja a inceput pregatirea pentru sezonul de hard american care va culmina cu participarea la US Open). Rafael Nadal a discutat cu presa iberica despre momentul cand se va retrage din tenis si despre cum este inca posibil ca Big 3 Federer, Nadal, Djokovic) sa domine in continuare sportul alb.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )