Libnet.ro
UNICEF

12:15

Medic psihiatru, despre Gheorghe Dinca: Are discernamant. A premeditat totul ca sa aiba un alibi

Antena3 Antena3,
Medic psihiatru, despre Gheorghe Dinca: Are discernamant. A premeditat totul ca sa aiba un alibi

Un cunoscut medic psihiatru marturiseste ca Gheorghe Dinca are discernamant si acesta a premeditat totul ca sa aiba un alibi. Sa nu creada nimeni ca acest individ nu a avut discernamant cand a comis. continuă pe Antena3

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, despre cazul de la Caracal: Gesturile criminalilor la prima faptasunt naive. Ne uitam la un epilog al unei cariere infractionale

DIICOT confirma oficial o a doua victima a lui Gheorghe Dinca. Rezultatele analizelor oaselor gasite de criminalisti in padurea de langa Caracal au relevat faptul ca acestea NU sunt ale Alexandrei si.

VIDEO Psihiatru, despre crimele din Caracal: Par a fi gesturi repetitive care au inceput cu mult timp inainte

Dr. Maria Cristache, fost director al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, a vorbit despre cazul Caracal, care a socat Romania. Potrivit medicului psihiatru, Gheorghe Dinca are profilul unui psihopat cu obsesii in sfera sexualitatii.

Ce i-a facut Gheorghe Dinca femeii care a spus public ca a fost victima lui. Cum a scapat cu viata Marinela Bradosu

Dezvaluiri infioratoare despre Gheorghe Dinca continua sa iasa la iveala! O femeie, care i-a cazut victima barbatului, de-abia a reusit sa scape cu viata, iar aparitia politistilor la ea acasa, a incurajat-o sa povesteasca cosmarul prin care a trecut. Va jur, in camera nemernicului astuia am vazut iadul, a povestit, ingrozita, femeia. Femeia violata de .

Procurorul Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, contesta in instanta suspendarea din magistratura

Controversatul procuror Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, are o avere impresionanta, potrivit ultimei declaratii de avere depusa in 2017,.

Politistul al carui numar s-a gasit in telefonul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri incredibile

Marius Preda, politistul despre care s-a spus ca este cel ce l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa-si marturiseasca crimele a facut devaluiri incredibile. Preda sustine ca nu are nicio legatura cu Gheorghe .

Sinteza zilei. Dezvaluire halucinanta. Cum are grija reteaua de Gheorghe Dinca chiar si in inchisoare

In aceasta seara, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri incredibile. Cum are grija reteaua chiar si in inchisoare de monstrul Gheorghe Dinca. Alte complicitati, aceeasi reteta. Cand minte si cand.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miecuri, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut.

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )