Libnet.ro
UNICEF

14:15

Medicul Adrian Marinescu, printre primii romani care se vor imuniza impotriva COVID-19: Astept cu nerabdare, e mai degraba vorba de un mesaj. Ma astept ca lucrurile sa se desfasoare foarte bine

B1 B1,
Medicul Adrian Marinescu, printre primii romani care se vor imuniza impotriva COVID-19: Astept cu nerabdare, e mai degraba vorba de un mesaj. Ma astept ca lucrurile sa se desfasoare foarte bine

Doctorul Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Bucuresti, este nerabdator sa fie printre primii romani care se vaccineaza impotriva noului coronavirus. Acesta se afla pe. continuă pe B1

Medicul Adrian Marinescu, despre primul roman vaccinat impotriva COVID: Va fi si o surpriza

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat, la Digi 24,ca este unul dintre medicii care vor fi vaccinati pe 27 decembrie. Legat deprimul romanvaccinat, el a.

Necunoscutele vaccinului PfizerBioNTech. Raspunsurile medicului Adrian Marinescu la cele mai controversate intrebari

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a raspuns, sambata, la Antena 3, la cele mai importante intrebari pe care si le pun romanii in acest moment, cu putin timp inainte ca primul roman sa fie vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech.

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

Stirea acestei dimineti este ca Adrian Streinu Cercel a renuntat la functia pe care o detinea la Institutul Matei Bals. Conform informatiilor date de Stirile PRO TV, celebrul medic, Adrian Streinu Cercel a demisionat in aceasta dimineata din functia de manager al Institului Matei Bals. Decizia vine ca urmare a noii functii, cea de senator .

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals

Medicul Adrian Streinu Cercel si-a dat demisia din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, joi dimineata. Acesta urmeaza sa ocupeun post de parlamentar in Senatul.

Gigi Becali, aroganta suprema: ce isi construieste miliardarul. Doar el si sotia lui vor avea asa ceva

Dupa ce a fost pictat pe zidurile unei biserici din Romania, iata ca isi va construi una. Lacasul religios privat pare ca va avea dimensiunile unei mitropolii. Gigi Becali, aroganta suprema: isi va construi propria biserica Gigi Becali si sotia sa, Luminita, sunt primii romani care isi construiesc o biserica privata; una pe masura credintei .

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

Nervii tai, platiti de altii: care-s firmele care vor plati daca te tin in telefon zeci de minute cu muzica pe fundal

Buna ziua, ati sunat la. - e mesajul cu care te intampina sistemele de tip IVR atunci cand suni la vreo firma, institutie publica sau banca. Pana sa ajungi sa vorbesti cu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )