Libnet.ro
UNICEF

19:45

Meditatii online pentru liceenii din mediul rural care se pregatesc de BAC

Hotnews Hotnews,
 Meditatii online pentru liceenii din mediul rural care se pregatesc de BAC

Sute de liceeni din mediul rural vor participa, pe toata perioada inchiderii scolilor din cauza pandemiei de coronavirus, la meditatii si ateliere de dezvoltare personala online, pe platforma www. scoaladinvaliza. ro, dezvoltata de Fundatia World Vision Romania pentru elevii din mediul rural. continuă pe Hotnews

Educatia in vremea COVID19: Cum se pregatesc liceenii din mediul rural pentru BAC

Sute de liceeni din mediul rural participa, pe toata perioada inchiderii scolilor din cauza pandemiei cu noul coronavirus, la meditatii si ateliere de dezvoltare personala online.

CORONAVIRUS: Un broker a lansat o solutie online pentru companiile care vor isi protejeze afacerea

Otto Broker lanseaza un calculator online pentru simularea in timp real a costurilor pentru asigurarea riscului companiilor survenit in cadrul tranzactiilor comerciale, respectiv riscul de neincasare a facturilor de la clienti. Calculatorul ia in.

Consultatii medicale online pentru bucuresteni

Evaluare medicala online pentru bucuresteni.

Coronavirus: Firea anunta pentru duminica lectii online pentru prescolari, prin Proedus

Lectii online pentru prescolarii din grupa mare vor putea fi urmarite duminica, de la ora 12,00, pe platforma www. hubproedus. ro.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

IN CAZ DE NEVOIE BNR va asigura bancilor numerar pentru lichiditatile din bancomate

Banca Nationala a Romaniei va asigura bancilor numerar inclusiv pentru lichiditatile din bancomate, in caz de nevoie, au anuntat, astazi, reprezentantii institutiei, subliniind: in cazul unei cereri crescute din partea populatiei, BNR va asigura bancilor fluxuri neintrerupte de numerar pentru toate operatiunile, inclusiv cele de lichiditati pentru bancomate.

Fabricile de parfumuri Dior si Givenchy vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta

Fabricile de parfumuri Dior vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta, a anuntat, duminica, grupul francez de marci de lux LVMH.

Campanie de solidaritate digitala in Italia: Sute de companii private furnizeaza gratuit servicii online pentru a ajuta oamenii izolati in case

Cu zeci de milioane de locuitori izolati in case, Guvernul Italiei a lansat o campanie pentru ca firmele si editorii online sa furnizeze servicii gratuite pentru a ajuta oamenii sa lucreze si sa studieze de acasa, sau doar pentru a combate plictiseala, informeaza World Economic Forum. Platforme de invatare electronica, ziare online, servicii de cloud si internet pot fi accesate pe o pagina de solidaritate digitala a guvernului, unde firmele se pot inscrie pentru a-si furniza serviciile pro-bono.

Rusia se gandeste sa permita vanzarea bauturilor alcoolice online, pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului

Rusia a anuntat miercuri ca ar putea permite vanzarea de bauturi alcoolice online, in urma numeroaselor ordine de auto-izolare impuse de autoritati pentru a lupta cu propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

IRINA CRISTESCU, XTB ROMANIA: Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sunt de urmarit pe termen lung

Companiile din tehnologie si care furnizeaza servicii online sau faciliteaza furnizarea de servicii online sunt de urmarit pe termen lung, in conditiile situatiei actuale in care, ca urmare a pandemiei de coronavirus, multe persoane au inceput sa lucreze de acasa, este de parere Irina Cristescu, General Manager XTB Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )