Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mega Image reduce programul magazinelor. Care este orarul de functionare

Antena3 Antena3,
Mega Image reduce programul magazinelor. Care este orarul de functionare

Reteaua de supermarketuri si magazine de proximitate Mega Image a redus programul magazinelor, pentru ca salariatii sa poata ajunge acasa inainte de ora 22. 00, in contextul Ordonantei Militare nr. continuă pe Antena3

Mega Image schimba programul incepand de luni. Cand pot face varstnicii cumparaturile

Mega Image schimba programul incepand de luni,inclusiv pentru magazinele non-stop si ShopGo, anuntand si orele intre care varstnicii sau personanele cu dizabilitati pot face cumparaturile.

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi.

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

Mega Image va livra gratuit cumparaturile persoanelor varstnice

Retailerul Mega Image anunta ca, in perioada pandemiei de coronavirus, vine in sprijinul batranilor si al persoanelor cu dizabilitati, pentru care va livra gratuit la domiciliu cumparaturile.

Decizia Mega Image pentru toti clientii. Ce trebuie sa stii incepand de acum

Pe cat posibil ar trebui sa eviti magazinele. insa ai nevoie de alimente si alte produse. Asa ca am cautat ce optiuni ai. Una de la Mega Image te ajuta sa iei ce vrei, iar cumparaturile.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Ce trebuie sa faca un angajator pentru a beneficia de acoperirea somajului tehnic pentru angajati. Care este procedura

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza deopotriva angajatii si angajatorii. Ramase fara activitate, tot mai multe firme cauta masuri pentru a putea face fata dezechilibrului economic in aceasta perioada. Pentru multi dintre angajatorii care si-au trimis acasa salariatii, somajul tehnic reprezinta o varianta. Dar, ajung banii pentru toata lumea? Cum poti beneficia de somaj .

inca doua malluri inchise. Programul magazinelor alimentare si al farmaciilor

Inca doua malluri au anuntat ca isi inceteaza temporar activitatea, dupa ce s-a inchis si mallul din Baneasa,Mall-Vitan si Plaza Romania prezentand programul farmaciilor si al magazinelor alimentare care raman deschise.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )