Libnet.ro
UNICEF

16:45

Melodiile celor mai celebre trupe rock din lume vor rasuna in Piata Sfatului

Adevărul Adevărul,
Melodiile celor mai celebre trupe rock din lume vor rasuna in Piata Sfatului

Intre 7 si 9 august, la Brasov se va desfasura prima editia de Tribute Festival, un eveniment care va aduce pe scena muzica unor renumite trupe rock din toata lumea. continuă pe Adevărul

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai.

Hrana Uriasilor, cel mai mare covrig rotund din lume, realizat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume, denumit Hrana Uriasilor, a fost gatit in cadrul celei de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, avand un diametru de 20 de metri si o suprafata desfasurata.

Cel mai mare covrig rotund din lume, preparat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume realizat intr-un festival medieval, denumit Hrana Uriasilor, a fost preparat duminica, la cea de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, scrie Agerpres. Covrigul.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Avem senzatia ca a trecut atat de mult timp de atunci si suntem atat de obisnuiti cu telefoanele inteligente, incat daca am fi intrebati cine a creat primul smartphone din lume, probabil am raspunde instinctiv Apple. [] Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Primul smartphone din lume a venit cu 15 ani inainte de iPhone

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Avem senzatia ca a trecut atat de mult timp de atunci si suntem atat de obisnuiti cu telefoanele inteligente, incat daca am fi intrebati cine a creat primul smartphone din lume, probabil am raspunde instinctiv Apple. [] Primul smartphone din lume a venit cu 15 ani inainte de iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primul aeroport din lume cu terminal destinat exclusiv animalelor

Aeroportul international John F. Kennedy din New York va fi primul din lume dotat cu un terminal destinat exclusiv animalelor, scrie Agerpres, precizand ca aceste instalatii vor ocupa o suprafata de 16. 500 de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )