Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Antena3 Antena3,
Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,. continuă pe Antena3

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

Mania masinilor supersport, mai ales in sezonul estival, ii poate face pe pasionatii din lumea auto sa recurga la gesturi extreme. Un chinez a cheltuit o suma mai mica decat pretul unei Dacii Logan pentru a-si construi propriul bolid.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )