Libnet.ro
UNICEF

00:07

Membrii celei mai mari comunitati de croati din Romania spera la titlul mondial. Demostreaza ca suntem un popor darz!

Adevărul Adevărul,
Membrii celei mai mari comunitati de croati din Romania spera la titlul mondial. Demostreaza ca suntem un popor darz!

E mare bucurie si in cea mai mare comunitate de croati din Romania, in comuna Carasova, din Caras-Severin. Din cei aproape 3. 000 de locuitori, aproximativ 90 la suta sunt etnici croati. continuă pe Adevărul

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Top cele mai rapide masini noi din Romania pana in 30.000 de euro

Cei mai multi soferi isi cumpara o masina pentru a se deplasa din punctul A in punctul B, insa o mica parte dintre acestia sunt dispusi sa si cheltuiasca mai multi bani pentru a ajunge cat mai re.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Salarii cu 8% mai mari pentru cadrele didactice din Moldova, incepand cu 1 septembrie

Profesorii vor primi salarii mai mari, incepand cu1 septembrie curent, potrivit unui proiect aprobat de Guvern miercuri, 11 iulie. Salariul de functie al cadrelor didactice si al personalului stiintifico-didactic din institutiile de invatamant finantate de la buget va fi indexat cu 8%.

JPMorgan: Europa are nevoie de banci mai mari, mai solide si mai diversificate

Europa are nevoie de banci mai mari, mai solide si mai diversificate ca sa ajute mai bine economia, este de parere directorul executiv al JPMorgan Chase and Co. , Jamie Dimon, citat de publicatia italiana Il Sole 24 Ore.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa post.

Un grup energetic din Romania le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor

Un grup energetic din Romania a recunoscut ca le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor! Romanii care au mai mult de doua facturi restante pe parcursul unui an sunt vazuti ca fiind rau-platnici.

Doliu in lumea artistica: A murit unul dintre cei mai importanti critici de teatru din Romania (FOTO)

Criticul de teatru Ion Jean) Cazaban a incetat din viata la varsta de 83 de ani. Pe langa activitatea de critic de teatru, acesta era si istoric si profesor universitar la UNATC. Cercetator stiintific.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )