Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu mergeti sa beti aici: top 10 orase cu cea mai scumpa bere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nu mergeti sa beti aici: top 10 orase cu cea mai scumpa bere

GoEuro , un website de turism folosit pentru compararea preturilor la bilete, a realizat o statistica in care compara pretul berii in 75 dintre cele mai mari orase din lume. Pentru realizarea studiului citat de CNN , au fost luate in calcul cinci. continuă pe Wall-Street Ro

Avertisment din partea britanicilor: in Occident se va instala cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani

Britanicii au anuntat ca in urmatoarele luni o sa se instaleze cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani, relateaza B1 TV. Englezii spun ca se asteapta ca ninsorile abundente sa puna stapanire pe Europa.

Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia a fost numit cea mai buna atractie turistica din lume de catre ghidul Lonely Planet , iar anul acesta doar 1. 268 de romani ajung sa-l viziteze. Cifra este extrem de mica daca ne gandim ca in Grecia, cea mai.

Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Sub umbrela Zilelor Europene ale Patrimoniului, calarasenii au astazi ocazia sa viziteze cea mai frumoasa cladire istorica din Baragan. Ziua portilor deschise la Directia de Cultura, care functioneaza in casa-monument a instaritilor Ana si Marinache Popescu, incepe sambata, 19 septembrie, la ora 10.

Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile

Dronele comerciale sunt niste creatii relativ recente, dar modul in care acestea se comporta incepe sa para surprinzator de futurist. in teorie, dronele sunt niste gadgeturi cu o functionalitate destul de redusa. Sunt capabile sa zboare si, de cele mai multe ori, au la bord o camera de filmat. Adevaratele lor abilitati sunt insa desprinse [] Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud.

Volvo isi pastreaza titlul de cea mai sigura masina

Volvo si-a creat un renume, acum multi ani, pentru faptul ca masinile sale sunt extrem de sigure, asta chiar dinainte ca siguranta pasagerilor sa fie la moda. De atunci insa, mai multe companii auto au inceput sa dea mai multa importanta acestui capitol, iar compania suedeza a intrat intr-o oarecare criza de identitate. Valoarea cea [] Volvo isi pastreaza titlul de cea mai sigura masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in 2015 s-a inregistrat cea mai calda luna august de pe Terra din ultimii 135 de ani

Ultima luna a verii din acest an a fost cea mai calduroasa inregistrata vreodata pe planeta de la inceputul monitorizarii temperaturilor in 1880, a declarat joi agentia americana pentru cercetare oceanica.

Cea mai ieftina conserva pentru iarna. Rosii uscate la soare, marinate in ulei de masline, un deliciu culinar din Baragan

Ca sa ne putem bucura de savoarea rosiilor, cele mai indragite si sanatoase legume, si in anotimpul hibernal, conservele de toamna sunt cea mai la indemana varianta. Pregatite in casa, legumele nu numai ca se pastreaza timp indelungat, ci sunt si adevarate medicamente pentru organism. Rosiile uscate natural la soare sunt o varianta ieftina si delicioasa pentru diverse feluri de mancare in timpul iernii.

EFFAS: Cea mai importanta problema a Greciei este coruptia

Cea mai importanta problema a Greciei nu este reprezentata de costuri, ci de coruptie, in conditiile in care tara se situeaza, din punct de vedere al unui clasament in ceea ce priveste coruptia, la un nivel similar cu state din Africa, iar, pe de alta parte, nu a existat nicio urma de disponibilitate din partea Guvernului grec de a rezolva problemele, a declarat, ieri, vicepresedintele The European Federation of Financial Analysts Societies EFFAS), Friedrich Mostbock, conform Agerpres.

Top 10 marci romanesti: Borsec si Arctic pe podium. Surpriza de pe locul 1

Dero este cel mai puternic brand autohton, scrie zf. ro, care citeaza un top 100 facut de cei de la revista Biz in colaborare cu Unlock Market Research. Din top trei mai fac parte brandul Borsec, care apartine.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )