Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mesaj de ultima ora din Ministerul Sanatatii, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata

Antena3 Antena3,
Mesaj de ultima ora din Ministerul Sanatatii, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca dupa confirmarea primului caz de infectie cu noul coronavirus, nu este cazul ca romanii sa isi schimbe modul de viata, sa aglomereze magazinele sau sa intre in panica. continuă pe Antena3

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

CORONAVIRUS |Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la raspandirea virusului

Ministerul Educatiei si Cercetarii-Romaniaa lansat o campanie de constientizare pentru elevi si profesori cu privire la combaterea infectiei provocate de coronavirus. Ministerul recomanda respectarea a.

Mesaj de ultima ora de la OMS pentru Romania, cu privire la coronavirus

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat joi ca epidemia de coronavirus a atins un punct decisiv, cerand statelor sa actioneze rapid pentru a stavili acest virus foarte periculos, relateaza AFP.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la coronavirus: Avertismente in scoli!

Ministerul Educatiei Nationale impune restrictii pentru unitatile de invatamant in contextul epidemiei de gripa, dar si a altor posibile virusuri.

indemnam la calm, nu la panica. Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata si sa aglomeram supermarketurile - Nelu Tataru (Ministerul Sanatatii)

Ministerul Sanatatii indeamna la calm, nu la panica, dupa ce primul caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat oficial pe teritoriul Romaniei aseara, la un tanar din Gorj. Secretarul de stat Nelu Tataru a lansat, joi, un indemn la calm, nu la panica si a subliniat ca: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata, sa aglomeram supermarketurile sau sa ne alertam rudele din strainatate.

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii, declaratie inedita: De 1 si 8 Martie dam numai florile, fara sa ne pupam!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, intr-o conferinta de presa ca pentru a preveni coronavirusul e mai bine sa evitam pupaturile de 1 si 8 Martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )