Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica

Adevărul Adevărul,
Mesaje de Sfantul Gheorghe. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Miercuri, pe 23 aprilie, crestinii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Gheorghe, iar cei care poarta numele acestuia isi serbeaza onomastica. Adevarul va da cateva idei de mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le puteti transmite celor dragi. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai frumoase plaje din Maroc

Maroc este o destinatie turistica ideala pentru cei care adora sa se relaxeze in liniste, la plaja. Aici turistii pot alege intre plaje frumos amenajate, recomandate pentru familii, sau plaje salbatice. Coasta Marocului se intinde pe malul Marii Mediterane, dar si pe malul Oceanului Atlantic, prin urmare exista numeroase plaje, pentru toate gusturile. adevarul. ro va spune care sunt cele mai frumoase plaje din Maroc.

Cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii. Vacanta printre nuferi, stejari seculari, lotci si pelicani

In Delta Dunarii veti manca cel mai bun bors de peste, va puteti plimba printre canalele intesate de nuferi si pelicani si veti admira casutele alb-albastre cu lotca la poarta. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri pe care merita sa le vizitati in Delta Dunarii.

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Cele mai frumoase biserici din Rusia

Cele mai frumoase biserici din Rusia. Multe din bisericile, catedralele sau manastirile rusesti sunt adevarate opere de arta gratie arhitecturii lor deosebite.

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare cautare in randul cumparatorilor deoarece tot mai multi utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze si a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare. Atunci cand iti alegi un nou telefon, un element foarte important este sa fie printre cele mai bune [] Cele mai bune telefoane pentru fotografii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fed Cup Drumul spre Grupa Mondiala: Simona Halep si Irina Begu, cele mai multe meciuri pentru Romania

Echipa Romaniei a inceput anevoiosul drum catre Grupa Mondiala a Cupei Federatiei in februarie 2014, la Budapesta, cu partidele din Grupa I Euro-africana, castigand de atunci sapte intalniri la rand, in urma carora jucatoarele tricolore au obtinut calificarea intre cele mai bune opt echipe din lume. Sportivele romane au disputat in aceasta perioada 20 de partide de simplu si patru de dublu, fara a lua in considerare doua meciuri de dublu, care s-au incheiat dupa cinci ghemuri, respectiv unul si care nu au influentat rezultatul final al intalnirilor.

Utile: 10 greseli pe care le poti face la un interviu de angajare. Cum sa le eviti; Top 9 cele mai potrivite momente pentru sex; Scapa de 10 kilograme in 12 zile cu dieta cu grapefruit

Ceaiul verde, tratament miraculos impotriva acneei. Iata cum sa-l folosesti. Contine o gramada de antioxidanti, este un diuretic extraordinar, poate ajuta la vindecarea ranilor si topeste kilogramele in plus. Limbajul trupului: 4 gesturi care tradeaza ce fel de om e. Limbajul trupului nu minte. Privind un om si fiind atent la anumite gesturi, mimici sau caracteristici, poti sa-ti dai seama ce fel de persoana este.

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )