Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Drapelului: Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Drapelului: Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Romanii sarbatoresc pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o Romanie moderna, stat national, suveran si independent,. continuă pe Antena3

Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Noi sarbatorim pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o tara moderna, stat national, suveran si independent, partener de incredere al SUA si membru cu drepturi depline al NATO si al Uniunii Europene, a afirmat astazi Klaus Iohannis, seful statului.

Ion Cristoiu, despre atitudinea presedintelui: Klaus Iohannis nu poate fi convins sa renunte la razbunare pe cel care l-a ofensat nici daca i se arata ca pune in pericol stabilitatea tarii

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri de pe blogul personal despre reactia Departamentului de Comunicare Publica de la Cotroceni cu referire la anumite informatii aparute.

Se cuvine sa iubim si sa respectam tot ceea ce reprezinta acesta si sa transmitem si generatiilor viitoare sentimente nobile. Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului

Cu ocazia Zilei Nationale a Drapelului, sarbatorita pe 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca aceastra zi reprezinta una dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii.

FOTO. Ziua Drapelului, in Capitala: Steagul romanesc, inaltat in Piata Tricolorului

Ziua Drapelului a fost marcata, duminica, printr-o ceremonie in Piata Tricolorului.

Tricolor gigant, pe fatada Muzeului Judetean Buzau. Ziua Drapelului este sarbatorita pe 26 iunie

De Ziua Drapelului, buzoienii sunt invitati in numar mare, duminica, intre orele 10. 00 si 18. 00, pentru a admira un tricolor gigant, de 19/15 m, care a fost ridicat deja pe fatada cladirii muzeului. Drapelul a fost pus la dispozitia Muzeului Judetean Buzau de catre Asociatia Suporterilor CSU Sibiu Al 6-lea jucator.

Klaus Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija.

Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni pe tema Brexit, ca Romania regreta votul dat de britanici pentru iesirea din Uniunea Europeana, adaugand insa ca tara noastra respecta decizia luata de Marea Britanie.

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii.

Reuniune de urgenta la Cotroceni dupa BREXIT. Klaus Iohannis: E o situatie foarte deosebita!

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Cotroceni, la care va participa premierul Dacian Ciolos si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache pentru profesionalismul si competenta manifestate

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sef al Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, acum ambasador la Londra, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )